Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έτσι «φούντωσαν» οι φήμες: Η συνάντηση της Αθηνάς Ωνάση με τον νέο άνδρα της ζωής της που ξεκίνησε ένα μεγάλο έρωτα

Έτσι οδηγήθηκε η κληρονόμος στο νέο της αμόρε

20 Ιουνίου 2022 09:08
Έτσι «φούντωσαν» οι φήμες: Η συνάντηση της Αθηνάς Ωνάση με τον νέο άνδρα της ζωής της που ξεκίνησε ένα μεγάλο έρωτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει απασχολήσει πολλές φορές με την προσωπική της ζωή, με τις τελευταίες φήμες, μάλιστα, να αναφέρουν πως έχει προχωρήσει μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο κι έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η Αθηνά Ωνάση φημολογείται ότι έχει έρθει πολύ κοντά, από τότε που του πούλησε το άλογό της, Κορνέτο Κ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αυτές οι φήμες για το ενδεχόμενο οι δυο τους να είναι ζευγάρι.

Τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν χωρισμό και ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο παρελθόν, ξένα ρεπορτάζ ήθελαν την Αθηνά Ωνάση, για την οποία έγινε γνωστή η περιουσία της πριν από την οικονομική καταστροφή, να είναι η αιτία του χωρισμού του Ζόρζι με την Αναλίζα Τζιουντίνι, επιχειρηματία από τη βόρεια Ιταλία.

Τίποτε από όλα αυτά ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η αφορμή που πυροδότησε τις φήμες, ήρθε όταν ο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας, Γιαν Τοπς.

Εκεί γνώρισε την Ελληνίδα επιχειρηματία, η οποία τότε αντιμετώπιζε το ταραχώδες διαζύγιό της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Όταν πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγός της στον Αλμπέρτο Ζόρζι, απέκτησαν πιο στενή σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν χρόνο μαζί σε διάφορες δραστηριότητες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share