Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιορτή του Πατέρα: Πρώτη χρονιά χωρίς τον μπαμπά - Ραγίζει καρδιές η κόρη του Τόλη Βοσκόπολου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία!

Η συγκινητική της ανάρτηση

19 Ιουνίου 2022 21:05
Γιορτή του Πατέρα: Πρώτη χρονιά χωρίς τον μπαμπά - Ραγίζει καρδιές η κόρη του Τόλη Βοσκόπολου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου, είναι η Παγκόσμια Γιορτή του Πατέρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «γέμισαν» με ευχές και φωτογραφίες με μπαμπάδες.

Μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις που είδαμε, ήταν αυτή της Μαρίας Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατώ κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Δείτε επίσης: Ο θάνατος που «γονάτισε» τον Γιάννη Πάριο: «Νιώθω μοναξιά...»

μαρια-βοσκοπουλου-αναρτηση

Κορυφαίος επιχειρηματίας με μεγάλη δράση στη Θεσσαλονίκη: Αυτός ήταν μαζί με τον Τέρενς Κουίκ ο κουμπάρος Άντζελας Γκερέκου και Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξαν ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, με τους δύο να νιώθουν κάτι ιδιαίτερο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και το γάμο τους να γίνεται θέμα συζήτησης.

Η σχέση του τραγουδιστή με την Άντζελα Γκερέκου, που σήμερα έχει κληρονομήσει έναν ιδιαίτερο «θησαυρό», ήταν αυτή που τον έκανε να «ρίξει άγκυρα», όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος ότι ήθελε να κάνει μετά από πολλές ερωτικές περιπέτειες. Τη γνώρισε όταν εκείνη πήγε στο On the Rocks στη Βάρκιζα, να τον ακούσει να τραγουδάει. Ο «πρίγκιπας» όχι απλώς την πρόσεξε, αλλά αναφώνησε: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Η ταυτότητα του δεύτερου κουμπάρου τους

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1996, στην Κέρκυρα, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Κι αν ο πρώτος είναι ιδιαίτερα γνωστός από τα χρόνια του στην τηλεόραση, ο δεύτερος ποτέ δεν επεδίωξε τη δημοσιότητα. Ο Στέργιος Βρούσγος, όμως, είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη δράση στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ανδρική γυναικεία ένδυση, ενώ τη διετία 1994-1996 υπήρξε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share