Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Ξεχάστε το παιδάκι που ξέρατε - Ενηλικιώθηκε ο γιος τους, Χάρης (photos)

Περήφανοι γονείς!

19 Ιουνίου 2022 14:27
Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Ξεχάστε το παιδάκι που ξέρατε - Ενηλικιώθηκε ο γιος τους, Χάρης (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν φοβερή αδυναμία στον μονάκριβο γιο τους, Χάρη, ο οποίος τέλη Μαΐου ενηλικιώθηκε.

Η σχέση του γνωστού ζευγαριού ξεκίνησε το 2003, ενώ ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Παρότι ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις πριν γνωριστούν, ήταν το πρώτο παιδί και για τους δύο.

Δείτε επίσης: Ούρλιαζε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή: Σε κατάσταση σοκ η Έλενα Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά Χάρης

Ο Χάρης Σεφερλής ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο, στο οποίο όπως ακούγεται είναι πολύ καλός.

Ο ίδιος έγινε 18 ετών και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχει αλλάξει αισθητά από το γλυκό παιδάκι που ήταν και έχει γίνει ολόκληρος άντρας!

Δείτε φωτογραφίες

Καμία σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο αδελφός της και κουνιάδος του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής έχουν από την πλευρά τους τις δικές τους οικογένειες, με τη γνωστή ηθοποιό να μη μας την παρουσιάζει πολλές φορές, αλλά τον αδελφό της να είναι εντελώς διαφορετικός, αν και εξίσου αδύνατος.

Πριν λίγο καιρό η Έλενα Τσαβαλιά σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τον αδερφό της, δημοσιεύοντας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής μία κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους στη Νάξο το 2015.

Η... διαφορετική ομοιότητα με τον αδελφό της

Στη φωτογραφία η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή ποζάρει με τον αδερφό της και την ανιψιά της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Νάξος… 17 Αυγούστου 2015 Κάπως έτσι θέλω να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα… μήνες μετά! Σε μια παραλία… ξένοιαστοι… αγκαλιασμένοι…! Χρόνια πολλά, αδερφούλη μου Σ’ αγαπάω πολυυυυυυυυυυυυυυύ!!!!!». Όσο για το όνομά του; Ο αδερφός της Έλενας Τσαβαλιά λέγεται Βαγγέλης και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, είναι όμως πολύ αγαπημένος με την διάσημη αδερφή του. Η Έλενα μάλιστα, είχε μιλήσει για εκείνον παλαιότερα, και τόνισε ότι είναι ένας υπέροχος αδερφός και είναι πάντα στο πλευρό της, πραγματοποιώντας και μια εξομολόγηση για το σύζυγό της.

Και υπογράμμισε: «Δεν ξέρω με ποια σειρά πρέπει να τους βάλω, ο Χάρης, ο Μάρκος, ο Βαγγέλης. Τον αγαπώ, τον λατρεύω τον αδελφό μου». Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share