Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεσάλωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες: Γυμνός σε πάρτι χωρίς τη Ζέτα Μακρυπούλια (photos)

Το έριξε στον χορό

19 Ιουνίου 2022 10:46
Ξεσάλωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες: Γυμνός σε πάρτι χωρίς τη Ζέτα Μακρυπούλια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος και να παντρεύεται τον Κωνσταντίνο Δέδε να έχουν πάρει «φωτιά», ψάξαμε και βρήκαμε μερικά άγνωστα στοιχεία για τον γνωστό οδοντίατρο.

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη.

Δείτε επίσης: Αιχμές εναντίον Ρέμου από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο άνδρας...»

Αγαπώντας την επιστήμη όσο τίποτα, ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ένας διακεκριμένος και πετυχημένος οδοντίατρος, ο οποίος έχει δημιουργήσει την κλινική «Golden Smile». Όπως είναι φυσικό από την κλινική του περνάει πλήθος επώνυμων, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Δέδες διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες μέσα από τη δουλειά του και την ενασχόλησή του με τα καλλιτεχνικά δρώμενα έχει έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών με διάσημα πρόσωπα.

Σε αυτά φαίνεται πως βρίσκεται και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία τον προσκάλεσε στη βάπτιση της κόρης της με τον οδοντίατρο να ξεσαλώνει.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε και βίντεο με τον έξαλο χορό του Κωνσταντίνου Δέδε, ο οποίος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, δίνοντας «ρέστα» μαζί με την Νικόλ Παναγιώτου.

Δείτε φωτογραφίες:

 Κωνσταντίνος Δέδες Γυμνός σε πάρτι

δέδες παναγιώτου χορός

Δεν το κρατάει κρυφό η Ζέτα Μακρυπούλια: «Προτιμώ να με κυνηγούν - Δεν μ’ αρέσει να παίζω το...»

Μετά από αρκετό ψάξιμο κάνουμε αναδρομή σε μια συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια πριν 13 χρόνια, όπου μιλούσε για τον έρωτα, τους άντρες και εν γένει τις σχέσεις.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε μόλις χωρίσει από τον Αντώνη Ρέμο και παραχωρούσε συνέντευξη στον Βασίλη Μπουζιώτη για το «Έθνος».

Ζέτα Μακρυπούλια

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή της το 2009

Από τις ατάκες που «πρωταγωνιστούν» σήμερα είναι αυτή που λένε οι γυναίκες -«δεν υπάρχουν άντρες»- κι αυτή που ανταπαντούν οι άντρες – «οι γυναίκες έγιναν πολύ αντράκια».

Και οι δύο έχουν αλήθεια και οι δύο έχουν υπερβολή. Εχει μπερδευτεί το «τοπίο». Οι άντρες-κυνηγοί σπανίζουν και οι γυναίκες-θηράματα επίσης! Το θέμα της ισότητας των δύο φύλων μπέρδεψε το σκηνικό και άντε να βγάλεις άκρη πια.

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν τους άντρες κυνηγούς ή προτιμάς να κάνεις εσύ το «κυνήγι»;

Προτιμώ να με κυνηγούν (γέλια). Οχι, σοβαρά, δεν μ’ αρέσει να παίζω τον ρόλο της… κυνηγού, να «την πέφτω», ποτέ δεν το έχω κάνει. Μου αρέσει να με διεκδικεί ο άντρας, να με κυνηγάει!

Δεν πιστεύω ότι ποτέ δεν έχεις κυνηγήσει εσύ έναν άντρα!

Πίστεψέ με! Εχω φτιάξει τις συνθήκες για να μπει στο τριπ να με κυνηγήσει, χωρίς να έχω κάνει εγώ το βήμα του κυνηγού.

Σε φοβίζει το όλο «σκηνικό» του γάμου, αν θα πετύχει ή όχι;

Με όλα αυτά που βλέπω γύρω γύρω προβληματίζομαι, αλλά όχι, δεν φοβάμαι! Ξέρω ότι όταν δουλέψεις με προσοχή σε κάτι, με αγάπη και μεράκι, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου! Μου αρέσουν τα στοιχήματα – και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Οταν βγήκα στον χώρο έπεσαν να με φάνε, μα αντί να παραδώσω τα όπλα και να απογοητευτώ δούλεψα – και δουλεύω- σκληρά για να πείσω ότι ανήκω στον χώρο. Το ίδιο κάνω και στις σχέσεις – παλεύω γι αυτές, μέχρις εκεί που πάει, έτσι; Κάνεις ό,τι μπορείς, βάζεις τα δυνατά σου και ελπίζεις να κερδίσεις το στοίχημα. Δεν κερδίζεις πάντα! Σ έναν γάμο όμως ναι, θέλεις να το κερδίσεις, μια και θα ρθουν παιδιά. Εκεί πιστεύω ότι βάζεις όλα σου τα δυνατά. Γιατί ακούγεται υπέροχο το «θα είμαστε μαζί για μια ζωή!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share