Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ για την Έλενα Παπαρίζου: Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του μπροστά της! (Video)

Διέκοψε σοκαρισμένη τη συναυλία της και κάλεσε την Αστυνομία

19 Ιουνίου 2022 09:07
Θρίλερ για την Έλενα Παπαρίζου: Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του μπροστά της! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημείο να διακόψει πρόσφατη συναυλία της, στη Θεσσαλονίκη, έφτασε η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή έναν άνδρα που κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε όλο το κοινό. Ενώ, για όσους την έχουν πληγώσει αλλά και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που αποκαλύφθηκαν στον χώρο της Τέχνης είχε μιλήσει η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου πριν έναν χρόνο στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους θεατές και μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια που κατάλαβε ότι υπήρχε αναστάτωση, ρώτησε από το μικρόφωνο εάν συμβαίνει κάτι, με τα κορίτσια που βρισκόταν κοντά στην εξέδρα να της εξηγούν ότι ένας άνδρας είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Τότε η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο άνδρας να απομακρυνθεί από τον χώρο και να ειδοποιηθεί η αστυνομία καθώς όπως είπε στη συναυλία υπάρχουν μικρά παιδιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αν και ταράχτηκε με αυτό που άκουσε, κατάφερε να χειριστεί την υπόθεση με την απαραίτητη ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Κόσμος από το κοινό την ενημέρωσε πως ο άνδρας έχει φύγει και την χειροκρότησε για την παρέμβασή της.

«Ο έρωτας δεν κρατάει...» - Αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για το γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου υπήρξε... αφοπλιστικά ειλικρινής, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» για το γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, εξηγώντας το ποιο είναι το συστατικό, που φέρνει την επιτυχία.

Πάνω στην συζήτηση η παρουσιάστρια την ρώτησε αν «για να προχωρήσει όμορφα ένα ζευγάρι χρειάζεται να έχει πολλά κοινά ή καθόλου κοινά» και η τραγουδίστρια απάντησε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share