Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο - Η ξεχωριστή βάφτιση της κορούλας τους! (photos)

Οι λαμπερές φωτογραφίες!

18 Ιουνίου 2022 18:14
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο - Η ξεχωριστή βάφτιση της κορούλας τους! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Γύθειο για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, καθώς πραγματοποίησαν τη βάφτιση της κόρης τους, η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε ενός έτους, και η χαρά τους δεν περιγράφεται, ιδιαίτερα της μανούλας όπως απαθανατίζεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

οικονομακου-αθηνα-μιχοπουλοσ

Και το όνομά αυτής Σιέννα- Ηλέκτρα

Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας λιώνει για την κόρη της, και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη στη βάφτιση της. Νονά της μικρής έγινε η κολλητή φίλη της ηθοποιού και στενή της συνεργάτιδα, Κωνσταντίνα Βασιλείου, ενώ την αποκάλυψη του μυστηρίου έκανε η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, Νικόλ Παναγιώτου αλλά και ο κολλητός της Πάνος Μυλωνάς με τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.

βαφτιση-οικονομακου-μιχοπουλοσ

Το "ένοχο" μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου - Το αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τους πιο δραστήριους celebrities στα social media αναρτώντας είτε προσωπικές στιγμές είτε επαγγελματικές δημοσιεύσεις και η αναταμοιβή της είναι ο αριθμός followers της που έχουν αγγίξει το 1 εκατομμύριο.

βαφτιση-οικονομακου-μιχοπουλοσ

Νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/6), η ηθοποιός έκανε ένα στόρι με το οποίο μοιράζεται με τους φανς της το κοινό που έχει με τη κόρη της Sienna, η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε ενός έτους. Αυτό έγινε σαφώς σε ένα πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, όμως, ψέματα δε θα πούμε, την καταλαβαίνουμε.

Στη φωτογραφία εικονίζεται η Sienna να κρατάει στα χέρια της μία τηγανητή πατάτα, ενώ το σχόλιο της Οικονομάκου λέει: «Παιδί μου σίγουρα», υποδηλώνοντας ότι είναι φαν του συγκεκριμένου φαγητού. Δεν είναι ότι μας εκπλήσσει που οι τηγανητές πατάτες είναι η ένοχη απόλαυση της ηθοποιού, βέβαια. Και ποιου δεν είναι;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share