Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Beef» με τη Φαίη Σκορδά: Την «άδειασε» τελείως η Αννίτα Πάνια - «Aν με έπαιρνες εσύ...» (Video)

Τι της είπε;

18 Ιουνίου 2022 16:04
«Beef» με τη Φαίη Σκορδά: Την «άδειασε» τελείως η Αννίτα Πάνια - «Aν με έπαιρνες εσύ...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη μόλις πέρσι στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά "Το Πρωινό" και ήταν... χείμαρρος!

Η αλήθεια είναι ότι πολύ σπάνια θα δούμε την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια να βρεθεί σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό και να δώσει συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Ούτε Λιάγκας, ούτε Ηλιόπουλος: Αυτή είναι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά! «Σκάνδαλο» με την διαφορά ηλικίας!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" και η ίδια εξήγησε, γιατί πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στο Πρωινό.

Η Αννίτα Πάνια είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη».

Την απάντησή της σχολίασε η Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», με την παρουσιάστρια να απαντάει ότι δεν θα ερχόταν.

Δείτε το βίντεο:

Σούσουρο με τη Φαίη Σκορδά: «Δεν ήθελα να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά...» (Video)

Πριν αρκετούς μήνες η Φαίη Σκορδά είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης: «Άγρια» κόντρα Αλέξη Κούγια και Φαίης Σκορδά: Μήνυση και αγωγή με αποζημίωση 100.000 ευρώ από τον ποινικολόγο!

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος» είπε η παρουσιάστρια του «Πρωινού».

«Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια. Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι» ανέφερε.

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

Δείτε όσα ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share