Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απτόητος ο Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα λόγια του μετά το coming out (photo)

Πώς σχολίασε την επίμαχη συνέντευξή του;

18 Ιουνίου 2022 13:28
Απτόητος ο Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα λόγια του μετά το coming out (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δυο μέρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride.

Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» μίλησε στη συνέντευξή του για το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι gay, για το πρώτο του coming out αλλά και για το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν αποφάσισε να τους μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά το coming out

«Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας… Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οπότε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα από δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικότεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας, μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε.

Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανείς και τίποτα να με βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω, ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής… Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος… Ps: Νικολακη, να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying από τα υπόλοιπα παιδάκια (σε οποία ηλικία και να βρίσκονται)».

Σούσουρο με Νίκο Μουτσινά: Η άγνωστη σχέση του με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Αποκάλυψη τώρα για τον Νίκος Μουτσινά και την άγνωστη σχέση που έχει με πρώην σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και ηθοποιός φαίνεται πως έχει άμεση σχέση με πρώην σχέση του γνωστού τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινάς, ο Ανδρέας Βούλγαρης, ο οποίος ανήκει στο συγκρότημα που παίζουν στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», Alcatrash έχει δημιουργήσει σχέση με πρώην σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ο λόγος για τον Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής εταιρείας οινοποιίας, «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της. Η ίδια στο παρελθόν είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς όμως να το έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο!

Σήμερα η Κατερίνα Τσάνταλη έχει μια όμορφη σχέση με τον Ανδρέα Βούλγαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share