Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Χολίδης - Ποια γυναίκα παντρεύεται; (Video)

Γάμος πρόσω ολοταχώς

18 Ιουνίου 2022 13:15
Γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Χολίδης - Ποια γυναίκα παντρεύεται; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Χολίδης έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό προκάλεσε έκπληξη η είδηση ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια σε σχέση με μια γυναίκα εκτός χώρου.

Δείτε επίσης: "Χώρισαν γιατί": Αυτή είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού της Δούκισσας Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη το 2017

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου, ο Χρήστος Χολίδης και η αγαπημένη του ετοιμάζονται να παντρευτούν και να ενώσουν τις ζωές τους! Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ το ζευγάρι ήδη ετοιμάζει το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά του.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Τραγική αποκάλυψη από τον Χρήστο Χολίδη για τον κορωνοϊό!

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» βρέθηκε, μετά την αποχώρησή του από το The Masked Singer, ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για πολύ προσωπικά του ζητήματα, αλλά και για την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού που παραλίγο να έχανε τον πατέρα του.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη

«Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share