Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό – Αύξηση «μαμούθ» στην αξία του ακινήτου (video)

«Εκτόξευση» στην τιμή του!

17 Ιουνίου 2022 11:49
Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό – Αύξηση «μαμούθ» στην αξία του ακινήτου (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλειστηριασμό βγήκε και πάλι το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό.

Ο πλειστηριασμός που αρχικά «πάγωσε», ήθελε την τιμή του ακινήτου να αγγίζει της 645.000 ευρώ. Σύμφωνα όμως με την εκπομπή “Super Κατερίνα” η τιμή της οικίας του Πέτρου Φιλιππίδη στα βόρεια προάστια πλέον ανέρχεται στις 900.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: «Βόμβα»: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεσπούσε ακόμα και στη μητέρα του» (Video)

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο λόγος που είχε αναβληθεί ο αρχικός πλειστηριασμός, ήταν για να γίνει επανεκτίμηση της τιμής, καθώς το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε μια αρκετά ακριβή περιοχή. Επιθυμία και του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν να ανέβει η τιμή του ακινήτου, καθώς τα χρήματα που χρωστάει είναι πάρα πολλά.

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Είναι ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός» - Κόλαφος η δικηγόρος του

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις φήμες να οργιάζουν, την ώρα μάλιστα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατ’εξακολούθηση, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Με αργούς ρυθμούς διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, εξαιτίας των συνεχών εντάσεων και διακοπών από τις πλευρές των συνηγόρων των δύο πλευρών.

«Πέθαναν» τον Φιλιππίδη: Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου του

Για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου. «Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός», είπε σε οργισμένο ύφος.

«Πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριο του θα ολοκληρωθεί” τόνισε και προανήγγειλε την πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά. “Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη», σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share