Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Στηβ Κακέτσης μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο!

Τι αποκάλυψε;

17 Ιουνίου 2022 09:49
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Στηβ Κακέτσης μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης έχει μια γυναίκα που τον συνδέει με τον Γιώργο Μαρίνο, που δεν είναι άλλη από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η γνωστή ηθοποιός είχε πριν πολλά χρόνια σχέση με τον performer, ενώ μετά παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη.

Δείτε επίσης: Ό,τι έπιανε γινόταν χρυσός: Το «παλάτι» του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά που βγήκε στο «σφυρί» (photos)

Μαρίνος Μπαλανίκα

Το 2014 ο Στηβ Κακέτσης είχε μιλήσει για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο τελευταίος είχε επαφές με το γιο του.

Στην κάμερα του «Happy Day», ο επιχειρηματίας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι σ' ένα ωραίο περιβάλλον. Έχει φύγει από το Σπίτι του ηθοποιού. Ο γιος μου είχε έρθει πριν δυο βδομάδες και πήγε και τον είδε. Μου είπε "Μπαμπά όπως τον είδα έχω να των δω τα τελευταία πέντε χρόνια". Έχει την στήριξη του Φασουλή και της Δανδουλάκη. Τον βοήθησε και η Άννα Φόνσου. Τα προβλήματα υγείας πιστεύω πως τα έχει ξεπεράσει, δεν είμαι και κοντά του... Το σπίτι του δεν είναι χρήσιμο, αλλά ποιος θα το αγοράσει»

Όλα στη φόρα για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό στα μέσα του 1960, σε μια ιδιαιτέρως συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Δείτε επίσης: Περήφανος πατέρας ο Στηβ Κακέτσης: Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα (photos)

Παρόλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη του ΄60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του. Παρόλα αυτά οι δρόμοι τους δε χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share