Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σε... γλυκό «πονοκέφαλο» ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ζωή με τον νεογέννητο γιο στο σπίτι! (video)

Όσα δήλωσε για τη νέα του ζωή ως πατέρας

16 Ιουνίου 2022 18:41
Σε... γλυκό «πονοκέφαλο» ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ζωή με τον νεογέννητο γιο στο σπίτι! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/6 ο τελικός του MasterChef 6, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να αναδεικνύεται νικητής, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000€.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, με τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πώς είναι ο νέος του ρόλος ως πατέρας.

«Ο Σωτήρης με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι βετεράνος, οπότε είναι η φάση που μας πειράζει τώρα. Είναι πολύ το ξενύχτι με το παιδί. Αλλάζω πάνες, τα πάντα κάνω. Και φτιάχνω πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ-μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο γνωστός σεφ είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού του δεν κράτησε κρυφό το ότι έγινε πατέρας.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της μετά τη γέννηση του γιου του.

Πάνος Ιωαννίδης: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του και σε ποιον μοιάζει ο γιος του

Ο Πάνος Ιωαννίδης μας εξέπληξε όλους ευχάριστα, καθώς όπως έγινε χθες βράδυ γνωστό ο κριτής του MasterChef έγινε μπαμπάς!

Ο καταξιωμένος σεφ στις πρώτες του δηλώσεις στο Breakfast @Star, περιέγραψε τα συναισθήματά του ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα πλατό του MasterChef, με τους ρεπόρτερ να τον ρωτάνε για το αν πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του…

«Δεν είναι κάτι κρυφό, γενικότερα με την προσωπική μου ζωή είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να την εμφανίζω δημόσια. Ήμουν έξω από τον τοκετό. Θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος από τον μπαμπά της μαμάς του. Όλα τέλεια.

Δεν μίλησε κανείς για γάμο. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Δεν είπα τίποτα για γάμο. Αυτά είναι λίγο προσωπικά, δεν θα ήθελα να το αναλύσω. Είναι πολύ νωρίς αυτό για δεύτερο παιδί. Έχει ο Θεός. Ελπίζω να μοιάσει στη μαμά του γιατί είναι πολύ όμορφη» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share