Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο!

Το αποκάλυψε η ίδια στους followers της

16 Ιουνίου 2022 16:42
Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί. Λίγο αργότερα, η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, εξήγησε μέσα από μία δική της ανάρτηση τι έχει συμβεί.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Τούνη

Όπως εξήγησε στο Insta Story που ανέβασε, η γνωστή influencer έπαθε μία μικρή υπερκόπωση και έτσι αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Εκεί της χορηγήθηκαν οι απαραίτητες βιταμίνες, ενώ στο πλευρό της έχει την καλύτερη της φίλη, η οποία της κάνει παρέα στις δύσκολες αυτές στιγμές.

ιωαννα-τουνη

«Έχω ψυχοσωματικά προβλήματα...»

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες της showbiz που φημίζεται για την προσεγμένη της εμφάνιση και το στυλ, με το οποίο κάθε φορά "τραβά" τα βλέμματα και "κλέβει" τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, η εικόνα της αψεγάδιαστης, είναι κάτι που θέλει να αποτινάξει από πάνω της, καθώς απέχει από την πραγματικότητα και το έχει αποδείξει πολλές φορές τρολάροντας τον εαυτό της.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και γενικότερα βρίσκονται σε μία αγχώδη περίοδο της ζωής τους, θέλησε να μοιραστεί ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, για να δείξει πως πολλές φορές όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο και στα social media, δεν είναι πάντα όλη η αλήθεια και ο καθένας πρέπει να παλεύει για τα δικά του θέλω και να μην συγκρίνεται με κανέναν.

Μίλησε, επομένως, για την γυροειδή αλωπεκία που εμφανίστηκε λίγους μήνες πριν και, μάλιστα, παρουσίασε το ζήτημα αυτό και με φωτογραφίες που αποδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

ιωαννα-τουνη

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα υγείας της

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή.

Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας!», είπε χαρακτηριστικά η Influencer.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share