Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Το αγνοούσαν όλοι: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πέτρος Κωστόπουλος τα «τσούγκρισε» για πάντα με την Ελένη Μενεγάκη

Ποιος ο λόγος του τσακωμού τους;

16 Ιουνίου 2022 09:18
Το αγνοούσαν όλοι: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πέτρος Κωστόπουλος τα «τσούγκρισε» για πάντα με την Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος διατηρούσε άριστες σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη και τον τότε σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Μάλιστα, η φιλία τους ήταν τόσο δυνατή που επισφραγίστηκε και με κουμπαριά, καθώς ο βάπτισε τη δεύτερή της κόρη.

Παρ' όλα αυτά, οι δεσμοί τους δεν έμελλε να κρατήσουν, καθώς οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη και κάθε ίχνος σύνδεσης εξαφανίστηκε.

Δείτε επίσης: Το καυτό φιλί Πέτρου Κωστόπουλου - Βάνα Μπάρμπα που άναψε φωτιές! Τι συμβαίνει με τους δυο τους;

Κωστόπουλος μενεγάκη βάπτιση

Ο λόγος φαίνεται πως ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος. Και όχι δεν εννοούμε τον άνθρωπο, αλλά τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη μαζί του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, τα δύο ισχυρά πρόσωπα των media τσακώθηκαν «χοντρά», καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του ζευγαριού, την εποχή μάλιστα που ήταν σε διαδικασία διαζυγίου η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.

Μετά από καιρό ο γνωστός εκδότης είχε δηλώσει για το περιστατικό: «Δεν έχω αδικήσει την Ελένη καθόλου. Δεν γράφαμε καν το όνομα του Μάκη. Δεν ήθελα. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αν έπρεπε να βγάλω ή όχι την Ελένη Μενεγάκη ότι είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Έξι μήνες όλοι έγραφαν πως τα έχει με τον Μάκη και όταν εβγαλα εγώ κάποιες φωτογραφίες που έφτασαν στα χέρια μου την πλήρωσα κι από πάνω, που το βούλωνα έξι μήνες»

Το "παλάτι" του Πέτρου Κωστόπουλου: Το σαλόνι όνειρο και ο κόκκινος καναπές

Ο κόκκινος καναπές που δεν μπορείς με τίποτα να μην κοιτάξεις βρίσκεται στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου! Το σαλόνι του είναι μια "μαγεία"!

Παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα βρίσκει πάντα χρόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ως λάτρης των social media δημοσιεύει... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share