Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πάτησε» πόδι η Ελένη Φουρέιρα: Γίνεται μανούλα για πρώτη φορά;

Η απόφαση που πήρε με τον Μποτία

15 Ιουνίου 2022 19:10
«Πάτησε» πόδι η Ελένη Φουρέιρα: Γίνεται μανούλα για πρώτη φορά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα μας απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική της καλλιτεχνική πορεία, βάζοντας «φωτιά» σε κάθε της εμφάνιση, είτε σε συναυλίες και δημόσια γεγονότα είτε σε εμφανίσεις στην προσωπική της ζωή, έχοντας εδώ και πολλά χρόνια σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί, κατά καιρούς, το πώς θα προχωρήσει αυτή η σχέση, που μετρά αρκετά χρόνια, και αν θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ή αν θα γίνουν γονείς. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, η Ελένη... πάτησε πόδι.

Η απόφασή τους για το γάμο και το παιδί

Ο Αλμπέρτο λαχταρά να παντρευτεί την «εκρηκτική» pop star, αλλά το «ναι»... δε λέει να έρθει από την πλευρά της, καθώς δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες. Η ίδια, άλλωστε, έχει δηλώσει πως πέραν ενός σταθερού συντρόφου, που πράγματι διαθέτει, θα ήθελε περισσότερο να αποκτήσει ένα παιδί παρά ένα γάμο.

Yes Magazine Φουρέιρα παιδί με Μποτία

Η Ελένη, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το σώμα της, βρήκε στο πρόσωπό του όλα όσα αναζητούσε στη ζωή και έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το πόσο όμορφα την κάνει να νιώθει, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός ως πατέρας των παιδιών της. Έχει δηλώσει, άλλωστε, πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του και δεν αποκλείεται, σύντομα, να δούμε κάποια σημαντική εξέλιξη για το αγαπημένο ζευγάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share