Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»: Οχετός της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε άρθρο που αποκαλούσε κορμάρα την Δανάη Μπάρκα με μαγιό!

Τι να πει κανείς γι αυτή την κοπέλα!

15 Ιουνίου 2022 18:34
«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»: Οχετός της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε άρθρο που αποκαλούσε κορμάρα την Δανάη Μπάρκα με μαγιό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα λόγια είναι πλέον περιττά για αυτό το κορίτσι! Είτε προσπαθεί να προκαλέσει με κάθε της ανάρτηση, είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα... νοημοσύνης!

Μετά τα πολλά σχόλια που έχει κάνει για διάφορα θέματα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου διαβάζοντας ένα άρθρο που αποκαλούσε κορμάρα την Δανάη Μπάρκα, που "τόλμησε" να κάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές με μπικίνι την αποκάλεσε λάθος πρότυπο, καθώς δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η προκλητική ανάρτησή της.

Κι όμως το είπε ο τύπισσα παιδιά! Δείτε το σχετικό ποστ παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Οχετός της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε άρθρο που αποκαλούσε κορμάρα την Δανάη Μπάρκα!

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου;

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τένις η οποία και διήρκησε πάνω από δέκα χρόνια.

Έχει δύο αδέρφια και όπως αναφέρει η ίδια στο site της: "Μεγάλωσα σε μια υπέροχη, τρίτεκνη, ένθεη, παραδοσιακή οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά και αυστηρούς κανόνες." Το 2009 μπαίνει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, συνεχίζει να παίζει τένις, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ το 2013 ανοίγει Ακαδημία Τένις.

Το 2018 άρχισε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και λίγο αργότερα έρχεται στη ζωή της και η πολιτική. Το Νοέμβριο του 2017, ορίστηκε Γραμματέας Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ. Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκινά την καμπάνια "Macedonian products made in Greece” για να προωθήσει τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Κατά καιρούς οι αναρτήσεις της στα social media έχουν πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις, με τελευταία αυτή του Δημήτρη Παπαδημούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share