Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια μελαχρινή στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου - 3 χρόνια πριν ανακοινώσουν τη σχέση τους

Σπάνιο ντοκουμέντο 25 χρόνια πριν!

15 Ιουνίου 2022 13:56
Η Ζέτα Μακρυπούλια μελαχρινή στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου - 3 χρόνια πριν ανακοινώσουν τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια υπήρξε για οκτώ χρόνια στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, με την ίδια να γνωρίζει, όμως, από πριν τον τραγουδιστή, όπως δείχνουν ορισμένα ντοκουμέντα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις στα 90s, όταν ήταν ακόμη έφηβη και μελαχρινή.

Το σπάνιο «κλικ» της παρουσιάστριας με τον Ρέμο

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου «Ciao Ant1» η Ρούλα Κορομηλά της έδωσε τη δυνατότητα να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και συμμετείχε στην εκπομπή ως ένα από τα κορίτσια της.

Ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης, που μοιράζεται συχνά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο, ανάρτησε μια φωτογραφία από το περιοδικό Τηλέραμα, που δείχνει τη Ζέτα Μακρυπούλια αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο και τον Λάμπη Λιβιεράτο το 1997.

Οι δυο τραγουδιστές εμφανίζονταν τότε στο νυχτερινό κέντρο Χάντρες στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια τους επισκέφθηκε στο καμαρίνι τους. Η Ζέτα Μακρυπούλια φορά ασπρόμαυρο παντελόνι με animal print, μαύρο τοπ με ψηλό λαιμό κα μαύρα μποτάκια, ενώ οι δύο τραγουδιστές φορούν μαύρα παντελόνια, και λευκό πουκάμισο και μαύρο T-shirt αντίστοιχα, με την αποκάλυψη να γίνεται επίσης για το λόγο που χώρισαν.

Όλα στη φόρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός ήταν ο λόγος που την παράτησε ο Αντώνης Ρέμος

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008, και κανείς δεν περίμενε πως θα χωρίσουν. Οι περισσότεροι από το στενό τους περιβάλλον πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο παρά την πολύχρονη σχέση το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Πτωχευμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοιραία αποκάλυψη που έφερε τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μάλιστα, όπως ακουγόταν, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η πίκρα έφυγε. Πολλά είχαν ακουστεί τότε για την αιτία του χωρισμού τους, όμως ο λόγος ήταν ένας, η απόσταση. Το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν πάρα πολλές, αν αναλογιστεί κανείς πως και οι δύο ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Αν και το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει. Μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share