Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασμα Απόστολου Γκλέτσου για δηλώσεις Μητσιά: «Μια κρυφολούγκρα, ψιλοκακιά που δεν το...»

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά...»

15 Ιουνίου 2022 09:55
Ξέσπασμα Απόστολου Γκλέτσου για δηλώσεις Μητσιά: «Μια κρυφολούγκρα, ψιλοκακιά που δεν το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους έκανε ένα ποστ ιδιαίτερα αιχμηρό. Παράλληλα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα είχε μιλήσει ο Απόστολος Γκλέτσος για το γύρισμα που τον έκανε πρωταγωνιστή, τη φήμη του ζεν πρεμιέ και του οξύθυμου χαρακτήρα του, αλλά και τις σχέσεις που δε μάθαμε ποτέ.

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά, να πούνε, να φορέσουν, straight, gay, rock, punk, το καλοκαίρι μόνο το μεσημέρι κάνα 40λεπτο να κοιμάμαι, λίγη ησυχία και να αγαπιούνται, να ερωτεύονται, να μην μαλώνουν».

Και πρόσθεσε: «Αγαπητά μου παιδιά, 56 χρόνια πια μπορώ να ξέρω, πως αυτός που ανοίγει τέτοια συζήτηση είναι απλά μια κρυφολουγκρα, ψιλοκακια, γιατί δεν το ευχαριστήθηκε ,γράψτε τον στα ………να τελειώνουμε», ανέφερε.

Ξέσπασμα Απόστολου Γκλέτσου για δηλώσεις Μητσιά

Εκτός εαυτού ο Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, δεν τον έπεισαν όμως και κάπου εκεί, ο Απόστολος Γκλέτσος ξέφυγε.

«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα» λέει αρχικά και όταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού, Ηλίας Σανίδας, προσπαθεί να του πει να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει, έγινε το… μπαμ!

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά.

Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει» φωνάζει εν εξάλλω και όταν προσπαθεί κάποιος να μιλήσει ξαναφωνάζει «όταν μιλάω δε θα με ξαναδιακόψεις γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει».

Κάποια στιγμή ακούγεται ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός να λέει ότι οι απειλές περισσεύουν αλλά το κρεσέντο του Απόστολου Γκλέτσου συνεχίζεται: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share