Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κρυφός γάμος για την Αννίτα Πάνια: Άναυδος ο Νίκος Καρβέλας μετά το διαζύγιο

Πήρε την απόφαση η παρουσιάστρια;

14 Ιουνίου 2022 20:04
Κρυφός γάμος για την Αννίτα Πάνια: Άναυδος ο Νίκος Καρβέλας μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια επιχειρεί να μην απασχολεί ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε γίνεται αυτό προκύπτουν ιδιαίτερες ειδήσεις, όπως ο κρυφός γάμος που φαινόταν να ετοιμάζει μετά τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια, που σημείωσε προ ημερών ένα μεγάλο καβγά, κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία.Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. Την 1η Ιανουαρίου 2008 γεννήθηκε ο γιος τους, Ανδρέας, ενώ παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο. Το 2016 χώρισαν.

Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές. Στη συνέχεια, έκανε τηλεοπτική καριέρα ως παρουσιάστρια. Οι εκπομπές της έχουν υψηλή τηλεθέαση αν και έχουν κατά καιρούς σχολιαστεί για δημοσία προσβολή των καλεσμένων και της trash θεματικής.

Η αποκάλυψη... για το μυστικό γάμο

Το 2019 υπήρξαν έντονες φήμες ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούν σχέση, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μυστήριο θα γίνει στην Καλαμάτα σε χρόνο που θα αποφασίσει το ζευγάρι, ώστε να μη γίνει γνωστό στα ΜΜΕ το πότε και το πού. Το 2017 ο Νίκος Σαμοΐλης μπήκε στη ζωή της και την άλλαξε. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, αλλά δεν την έχουν διαψεύσει. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει ελάχιστες φορές σε κοινή έξοδο, αφού και οι δυο θέλουν να κρατάνε τη προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο οικονομικός αναλυτής έκανε την Αννίτα Πάνια να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ντυθεί για δεύτερη φορά νυφούλα;

Με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, η Αννίτα Πάνια απαντά για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι. «Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είχε πει με το γνώριμο ύφος της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share