Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ξέσπασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω...» (Video)

«Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα»

14 Ιουνίου 2022 19:18
Ξέσπασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντίθετος με τον διαχωρισμό που υπάρχει ανάμεσα σε εμπορικές και καλλιτεχνικές δουλειές είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του Open και παραδέχθηκε πως το γεγονός ότι έχει υποδυθεί τον «Βαγγέλη Φατσέα» στο «Καφέ της Χαράς» του στέρησε άλλους ρόλους.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι κούκλες δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα - Το τραγούδι τους που έχει viral στο tik tok

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. «Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει.

Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».

Δείτε όσα δήλωσε:

«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη ο Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μπροστά στο ξύλο που έριξε»

«Καταπέλτης» για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπήρξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο καταγγελλόμενο από τον Γιώργο Ψάλτου περιστατικό ξυλοδαρμού, με τον αγαπημένο ηθοποιό να το επιβεβαιώνει, αφού τονίζει πως ήταν μπροστά.

Μιλώντας στο Mega, ο ηθοποιός -ο οποίος ήταν παρών την ώρα του συμβάντος- έκανε λόγο για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον τελευταίο να επιτίθεται στον ηθοποιό και τους συνεργάτες τους να σπεύδουν την ύστατη στιγμή για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Καίει» τον ηθοποιό η νέα μαρτυρία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Πάντως, ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του απαντά με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share