Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σελήνη στον Τοξότη και μπελάδες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

14 Ιουνίου 2022 10:29
Σελήνη στον Τοξότη και μπελάδες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη από χθες για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους. Φυσικά για την Πανσέληνο αυτή μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μάς κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους, αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα.

Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το τρίγωνο με τον Κρόνο που γειώνει την κατάσταση. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το τόξο του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά-σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε, αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι. Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια, αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα, είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share