Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Πληρωμένη» απάντηση σε προσβλητικό σχόλιο – «Γιατί γέρασε το δέρμα σου;»

Μια κυρία θέλησε χωρίς λόγο να σχολιάσει το δέρμα της

13 Ιουνίου 2022 18:55
Ελεονώρα Μελέτη: «Πληρωμένη» απάντηση σε προσβλητικό σχόλιο – «Γιατί γέρασε το δέρμα σου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη απόλαυσε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μαζί με τον άντρα της ζωής της Θοδωρή Μαροσούλη και την μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε φωτογραφία από το τριήμερο, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων στην αγκαλιά του συζύγου της.

Βέβαια εκτός από θετικά σχόλια, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε και ένα άκρως αρνητικό σχόλιο, από μια κυρία η οποία θέλησε χωρίς λόγο να σχολιάσει το δέρμα της.

σχολιο-ινσταγκραμ-μελετη

«Γέρασε το δέρμα σου, γιατί;» ήταν το σχόλιο, με την Ελεονώρα Μελέτη να γράφει στα Instagram Stories της: «Η φίλη μας με ρωτάει γιατί γέρασε το δέρμα μου… Ας της εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν γέρασε! Έτσι είναι! Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ… κατανοητό ότι της κάνει εντύπωση γιατί αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ η φίλη μας αγαπάει πολύ λιγότερο από άλλες γυναίκες το «φυσικό».

μελετη-συζυγοσ

Το αστρονομικό ποσό που βγάζει 24χρονη από TikTok και Instagram

Όπως εκατομμύρια Αμερικανοί, η 24χρονη Σάνον Σμιθ βρέθηκε χωρίς δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αρχικά, απολύθηκε από τη δουλειά της ως σερβιτόρα και στη συνέχεια, άρχισε να εργάζεται για τον εαυτό της ως διαδικτυακός προπονητής γυμναστικής, αλλά η λειτουργία της επιχείρησης απαιτούσε 10ωρα καθημερινά και έβγαζε μόνο 1.000 με 2.000 δολάρια το μήνα.

Έτσι, τον Ιούλιο του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Πήρε την εμπειρία της στην επιχειρηματικότητα και άρχισε να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στο TikTok και στο Instagram για να προωθήσει εργαλεία και διαδικτυακά προγράμματα για την οικοδόμηση του πλούτου.

Δείτε επίσης: Τι άλλο θα δούμε; Μηχανικός στο Netflix με μισθό 450.000 δολαρίων παραιτήθηκε γιατί… βαριόταν

Μέχρι τον Οκτώβριο, η επιχείρηση είχε απογειωθεί και οι ακόλουθοι της στο TikTok αυξήθηκαν σε περισσότερους από 40.000. Από τότε, κερδίζει περίπου 8.000 δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα μέσω προμηθειών από τις αναρτήσεις των προϊόντων που κάνει, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι αρκετών μηνών και των επαναλαμβανόμενων συνδρομών στα εκπαιδευτικά της προγράμματα. Το αδιανόητο για τους περισσότερους από εμάς είναι ότι πλέον εργάζεται μόλις δύο ώρες την ημέρα, κυρίως με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share