Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Χρήστος Δάντης: «Ήμουν το μόνο παιδί από το γάμο των γονιών μου, αλλά...» - Προσμένει την Ασημίνα (photo)

Τι αποκάλυψε πριν χρόνια για την οικογένειά του;

13 Ιουνίου 2022 16:47
Survivor 5 - Χρήστος Δάντης: «Ήμουν το μόνο παιδί από το γάμο των γονιών μου, αλλά...» - Προσμένει την Ασημίνα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πριν μερικούς μήνες στο «Ανοιχτά» ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει στην Αννίτα Πάνια για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στην ελάχιστη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο Χρήστος Δάντης δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια Ασημίνα Χατζηανδρέου, που βρίσκεται στο Survivor 5. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

Δάντης post ασημίνα survivor

Το ζευγάρι είναι μαζί 3 χρόνια και όπως είναι αναμενόμενο η γνωστή αθλήτρια έχει στηρίξει όσο μπορεί τον τραγουδιστή, τόσο στο θάνατο του αδελφού του, όσο και στη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος είχε ένα άσχημο διαζύγιο με τη μητέρα του.

Χρήστος Δάντης ασημίνα χατζηανδρέου

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό των γονιών του

Είναι φθινόπωρο του 1966, όταν το ζεύγος του Διονύση και της Γεωργίας Βλαχάκη θα φέρει στον κόσμο το γιο του, Χρήστο. «Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας λαϊκός τραγουδιστής. Μάλιστα, είχε κάνει δύο singles και ένα άλμπουμ. Και η μητέρα μου έκανε ένα single, αλλά δεν προχώρησε» αποκαλύπτει o τραγουδιστής στο People. Σε ηλικία 6 ετών, οι γονείς του παίρνουν διαζύγιο και ο Χρήστος θα ζήσει με τη μητέρα του. «Ήμουν το μόνο παιδί από το γάμο των γονιών μου, αλλά έχω άλλα έξι αδέλφια. Τρία από τη μητέρα μου και άλλα τρία από τον πατέρα μου. Ο μικρότερος είναι 34 ετών και ο μεγαλύτερος είναι αρκετά μεγάλος» λέει γελώντας. Όπως εξηγεί, έχει καλή επικοινωνία με όλα του τα αδέλφια. «Ειδικά με τα αδέλφια από την πλευρά της μητέρας μου μεγαλώσαμε μαζί. Ο ένας μου αδελφός (σ.σ. Ο Σάββας Αξιώτης) είναι ηθοποιός. Από μικρή ηλικία είχα μουσικά ακούσματα, αλλά και ερεθίσματα τόσο από το θέατρο, όσο και τον κινηματογράφο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share