Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταπέλτης η Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν...»

Τι είπε για την αποχή της από την τηλεόραση;

13 Ιουνίου 2022 11:35
Καταπέλτης η Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την εκπομπή που παρουσίαζε πριν από πολλά χρόνια αλλά και τους λόγους που αποσύρθηκε από την τηλεόραση είχε μιλήσει το 2014 η Σοφία Αλιμπέρτη, καλεσμένη τότε στο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Δείτε επίσης: Σπάνια μάνα η Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν...» (Video)

Η ίδια θυμήθηκε το ξεκίνημά της στην παρουσίαση: «Δεν φαινόταν, αλλά εγώ ήμουν “κατουρημένη”. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ξέρουν οι περισσότεροι που είναι μέσα σε αυτό το πλατό. Αυτή η δουλειά ήταν ο ωραιότερος εραστής μου. Όλο αυτό, βέβαια, οφείλεται στην Κουτσελίνη, που ήταν η πρώτη που με έπεισε πως μπορώ να κάνω εκπομπή. Σημασία έχει πως αυτό το πράγμα γεννήθηκε εδώ μέσα, έχτισε η Ζήνα την πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου, είχα την τύχη να είμαι παρούσα σε αυτό και πέρασα πάρα πολύ ωραία».

Σοφία Αλιμπέρτη φουλάρι

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στους λόγους που αποσύρθηκε οικειοθελώς: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να θέλω να φύγω. Δουλεύω από 12 χρονών παιδί, στερήθηκα την παιδικότητά μου, την εφηβεία μου. Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Όχι από την ίδια τη δουλειά, αλλά από τον κόσμο που την περιβάλλει. Ήταν και μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Παρουσίαζαν μια εικόνα και προσωπικότητα που δεν είχε καμία σχέση με μένα. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν. Ήθελα τον εαυτό μου πίσω».

Σκληρές ώρες για τον Γιάννη Πάριο: «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν...»

Πριν έξι περίπου χρόνια ο Γιάννης Πάριος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο protothema.gr και είχε αναφερθεί στο παρελθόν του, κάνοντας ειδική μνεία στους γονείς του.

Ο γνωστός αοιδός του έρωτα είχε αποκαλύψει διάφορες πτυχές της ζωής του από τα νεανικά του χρόνια στην Πάρο, αλλά και την αδυναμία που είχε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Καταπέλτης ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Θα μου πουν ότι είσαι γκέι, αφού...»

Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε να γράφετε μουσική;

Να βαρεθώ κάτι που αγαπάω; Με τίποτα! Δεν βαριέμαι ό,τι αγαπώ. Τα συγκεκριμένα τραγούδια προέκυψαν μέσα από λόγους και αφορμές. Πάντα υπάρχει κάτι που σε τσιγκλάει, που σε ερεθίζει να το εκφράσεις με μουσική και στίχο. Τα συρτάρια μου είναι γεμάτα από ξεχασμένες μελωδίες.

Γιάννης Πάριος

Μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης είναι ο πόνος ή ο έρωτας;

Και τα δύο. Η ψυχή μου βομβαρδίζεται από πάρα πολλά πράγματα. Πότε βγαίνει ο ήλιος και πότε υπάρχει συννεφιά. Άλλωστε τι είναι ο έρωτας; Είναι ο ήλιος μετά τη συννεφιά!

Τι τίτλο θα βάζατε στη μακρόχρονη πορεία σας;

«Αγαπώ αυτό που κάνω», τόσο απλά.

Έχετε αγαπήσει πολύ και τις γυναίκες όμως

Είμαι φαν των γυναικών και τολμώ να πω ότι έχω αγαπήσει περισσότερο απ’ όσο έχω ερωτευτεί.

Τι δίνατε μέχρι τώρα στις γυναίκες;

Αυτό που κρατούσαν ή αυτό που πετούσαν! Και δεν είναι απαραίτητο στον έρωτα να δίνεις μόνο, είναι να ξέρεις και να παίρνεις.

Πότε ερωτευτήκατε για πρώτη φορά στη ζωή σας;

Στο γυμνάσιο στην Πάρο. Σχολικά σκιρτήματα.

Ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψατε;

Το πρώτο μου τραγούδι δεν το έγραψα για μένα, αλλά για έναν ξάδελφό μου που ήταν ερωτευμένος με μια κοπέλα. Ήταν ένας έρωτας χωρίς ανταπόκριση κι αυτό άγγιξε κάτι μέσα μου και ξύπνησε η μουσική. Οι νότες βγήκαν αβίαστα.

Ποια ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής σας;

To φευγιό του πατέρα μου και εκείνο της μάνας μου ήταν κάτι που δύσκολα ξεπεράστηκε. Χτύπησε φλέβα και καρδιά. Ο χρόνος μετατρέπει τον πόνο σε απλή μνήμη. Ο πατέρας μου, φαροφύλακας στο επάγγελμα, χάθηκε νωρίς, πριν καν πάω φαντάρος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share