Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανο Σαρτίνι - Ρούλα Κορομηλά: Νέοι και επιτυχημένοι, όταν ζούσαν τον έρωτά τους στη Νέα Υόρκη (photos)

Το ταξίδι που άναψε… φωτιές!

13 Ιουνίου 2022 10:32
Στέφανο Σαρτίνι - Ρούλα Κορομηλά: Νέοι και επιτυχημένοι, όταν ζούσαν τον έρωτά τους στη Νέα Υόρκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το μακρινό 1998 όταν η Ρούλα Κορομηλά και ο Στέφανο Σαρτίνι ταξίδεψαν μαζί στη Νέα Υόρκη, γεγονός που πυροδότησε φήμες περί επανασύνδεσής τους.

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι αποτέλεσαν ζευγάρι για πέντε χρόνια.

Είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα, όμως τελικά χώρισαν και όχι με φιλικό τρόπο. Στη ζωή του Σαρτίνι βρισκόταν ήδη η Κατερίνα Λάσπα.

Δείτε επίσης: «Όταν σας βρίζουν...» - «Κάρφωσε» τον Πάνο Μιχαλόπουλο μετά το διαζύγιο η Ρούλα Κορομηλά

Το ταξίδι του πρώην ζευγαριού στην αμερικανική μεγαλούπολη προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

σαρτίνι κορομηλά έξοδος νέα υόρκη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Ciao» από κοινή τους έξοδο, με παρέα, έδειχναν τους δύο να κάθονται δίπλα στο τραπέζι και να είναι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο καλός της φίλος Γιάννης Παπακώστας είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατά την επίσκεψη της πρώτης στη Νέα Υόρκη

Να πώς περιέγραφε εκείνη τη βραδιά η δημοσιογράφος Φαίη Πετράκη.

«Η Ρούλα ήταν χαρούμενη. Αυτό μπορούσε να το δει ο καθένας. Όχι μόνο επειδή βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, μία πόλη που έχει αγαπήσει πολύ.

Όχι μόνο επειδή απολάμβανε τη φιλοξενία ενός πολύ καλού της φίλου, του Γιάννη Παπακώστα, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Casa di Pasta αλλά και του ελληνικού κέντρου διασκέδασης ‘Εστία’ της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ήταν ένα υπέροχο βράδυ για τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία κάποια στιγμή τραγούδησε μαζί με τον Δημήτρη, τον τραγουδιστή του κέντρου «Εστία»

Στέφανο Σαρτίνι - Ρούλα Κορομηλά νέα υόρκη

Αλλά κυρίως, επειδή, μετά από πολύ καιρό βρισκόταν δίπλα στον Στέφανο. Η μεταξύ τους σχέση έχει βελτιωθεί φανερά και οι διαφορές του παρελθόντος φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί.

Σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι συμβαίνει στην καρδιά της τηλεπαρουσιάστριας».

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ, το οποίο πλαισίωνε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γινόταν αναφορά και στη Λάσπα. Προφανώς, μόνο ευχαριστημένη δεν θα μπορούσε να είναι βλέποντας τον σύντροφό της δίπλα στην πρώην αγαπημένη του.

«Η Κατερίνα Λάσπα, που οι φήμες τη θέλουν έξαλλη με την απόφαση του Στέφανο να συνοδεύσει τη Ρούλα στην Αμερική, τηρεί προς το παρόν σιγήν ιχθύος.

Ρούλα Κορομηλά λουλούδια νέα υόρκη

Εκείνος, πάντως, θύμισε σε όσους τον είδαν με τη Ρούλα στο εστιατόριο Greek Kitchen και το κέντρο ‘Εστία’ τον παλιό Στέφανο, εκείνον που δεν είχε μάτια παρά μόνο για τη Ρούλα. Είτε μέσα από τον τηλεοπτικό φακό είτε live…», έγραφε το «Ciao».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share