Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ακομπλεξάριστη και άνετη: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει μαυρισμένη με το μπικίνι της στη Μύκονο και "φουντώνει" το Instagram

Έκανε ξανά τη ταραχή της η γνωστή παρουσιάστρια

12 Ιουνίου 2022 21:01
Ακομπλεξάριστη και άνετη: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει μαυρισμένη με το μπικίνι της στη Μύκονο και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές με τους αγαπημένους followers της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA αποφάσισε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει μια μικρή απόδραση έως την Μύκονο. Έτσι λοιπόν μετά το τέλος της εκπομπής της πήγε μέχρι το νησί των ανέμων, παρά την κακοκαιρία Genesis.

Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού στο οποίο διαμένει. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχία είναι να ξυπνάς σε ένα σπίτι γεμάτο φίλους και ωραία παρέα».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Φεύγει από την Ελλάδα η Δανάη Μπάρκα!

Ένα pause από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να πατήσει η Δανάη Μπάρκα και να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στο Λονδίνο με εκλεκτή παρέα.

Δείτε επίσης: Aτάκα όλο νόημα από την Δανάη Μπάρκα on air - Η απρόσμενη ευχή της

Μαζί της βρίσκεται η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η καλή οικογενειακή τους φίλη και ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη. Οι τέσσερίς τους «πέταξαν» για Ηνωμένο Βασίλειο και, μάλιστα, είχαν και μια… έκπληξη από θαυμαστές τους με το που πάτησαν το πόδι τους στην πρωτεύουσα της χώρας.

δαναη-μπαρκα-λονδινο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share