Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο - Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που αναστάτωσε τους followers (video)

"Λάβα" στο νησί των ανέμων

12 Ιουνίου 2022 20:21
Έβαλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που παρακολουθήσαμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί από το Survivor 5, όπου ήταν μια από τις παίκτριες όπου συζητήθηκε αρκετά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της.

Όπως είναι λογικό πλέον είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες επέλεξε να "φορτίσει" τις μπαταρίες της στην Μύκονο μιας και δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις. Από την άλλη αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως σε κάποια έξοδό της σε beach bar του νησιού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν άκουσε ένα αγαπημένο της τραγούδι σε ανατολίτικο ρυθμό άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το μοντέλο αναστάτωσε με το χορό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share