Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Κανένας Μιχαλόπουλος και Γαλακτερός: Με αυτό τον πασίγνωστο ηθοποιό... έπιασαν στα πράσα τη Ρούλα Κορομηλά

Ποια η σχέση τους;

12 Ιουνίου 2022 15:05
Κανένας Μιχαλόπουλος και Γαλακτερός: Με αυτό τον πασίγνωστο ηθοποιό... έπιασαν στα πράσα τη Ρούλα Κορομηλά
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά πολλές φορές απασχόλησε με την προσωπική της ζωή στο παρελθόν, με ορισμένους διάσημους άνδρες να περνούν από αυτήν, με την ίδια να σχολιάζει μάλιστα έναν εξ αυτών, αν και γινόταν θέμα συζήτησης ακόμη και στην περίπτωση, όπου απλά έκανε παρέα με άλλους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν ο Αργύρης Αγγέλου. Οι δυο τους πριν από αρκετά χρόνια είχαν γίνει αχώριστοι και οι κοινές τους έξοδοι όλο και πληθαίνουν.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου μεταξύ άλλων, εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η σχέση του νεαρού ηθοποιού και της παρουσιάστριας δε μετρούσε πολύ καιρό, όμως έχουν γίνει από τότε κολλητοί.

Τα λόγια του ηθοποιού για τη Ρούλα

Άλλωστε, ο ίδιος ο Αργύρης Αγγέλου είχε πει σε συνέντευξή του: «Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, που έχει μπει πολύ πρόσφατα στη ζωή μου και είμαι ευτυχής για αυτό. Το τι θα προκύψει στο μέλλον, θα το μάθουμε σε δεκαπέντε χρόνια. Μέχρι στιγμής, περνάω πολύ καλά μαζί της και παίρνω μαθήματα ζωής. Έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, γελάμε πολύ, μας αρέσει να βρισκόμαστε ή να μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Θέλω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους χορτάτους από τη ζωή και η Ρούλα Κορομηλά, όπως και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με την Άννα Παναγιωτοπούλου, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία φίλων μου».

Ρούλα Κορομηλά και Αργύρης Αγγέλου

Ρούλα Κορομηλά και Αργύρης Αγγέλου με Κωνσταντίνο Αργυρό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share