Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ζήτα βοήθεια...» - «Άγριο» ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Δεν κρατήθηκε και απάντησε!

12 Ιουνίου 2022 14:34
«Ζήτα βοήθεια...» - «Άγριο» ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ξέσπασμα» προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν κρατήθηκε και απάντησε σε ένα εκ των σχολίων, που έγινε στο Instagram κάτω από μια ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα μοιράστηκε ένα παράπονό της για κορυφαία παρουσιάστρια, θέλησε να γιορτάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ταξιδεύοντας στην έρημο μαζί με τους φίλους της, Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή, ώστε να χαλαρώσει και να απομακρυνθεί από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα.

Το σχόλιο γεμάτο κακία και η πληρωμένη απάντηση

Φυσικά ούσα πολλή ενεργή στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν. Ωστόσο ορισμένοι αποφάσισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους δημόσια.

Προφανώς και η παρουσιάστρια δεν θα άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όλα τα αρνητικά σχόλια.

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το σχόλιο.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου σχόλιο Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share