Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάλος με Μάρκο Σεφερλή-Έλενα Τσαβαλιά: Η... ερωτική τους ταινία με πάνω από 196 εκατ. προβολές!

«Θύελλα» αντιδράσεων στο διαδίκτυο

11 Ιουνίου 2022 15:23
Σάλος με Μάρκο Σεφερλή-Έλενα Τσαβαλιά: Η... ερωτική τους ταινία με πάνω από 196 εκατ. προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν βρεθεί πολλές φορές σε σενάρια χωρισμού, χωρίς ποτέ αυτά να έχουν βάση.

Και παρότι δεν βλέπουμε να απαντούν σε δημοσιεύματα, η Έλενα Τσαβαλιά πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο. «Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια, γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί, να φας τουλάχιστον πέντε χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια, να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη».

Οι απαντήσεις για τον χωρισμό και... το επίμαχο βίντεο

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε, ο Χάρης ο οποίος γεννήθηκε το 2004 , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή ότι εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος να είναι δίπλα του».

«Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός. Η κοινή τους πορεία λοιπόν, τόσο στο θέατρο όσο και τη ζωή είναι γνωστή, με τον Μάρκο και την Έλενα να έχουν και καλές στιγμές αλλά και δυσκολίες, εξηγώντας όμως τα μυστικά της καλής τους συμβίωσης.

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Δείτε ακολούθως το βίντεο με τις πάνω από 196.000.000 προβολές:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share