Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

Νύφη ξανά και ξανά

11 Ιουνίου 2022 13:05
5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεωρείται η "σιδηρά κυρία" της δημοσιογραφίας. Κύριο στοιχείο της ομορφιάς της αποτελούν τα γαλάζια μάτια της.

Η Έλλη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954 στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του "Λίμπρο ντ' όρο" του νησιού.

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

Πρώτος γάμος λοιπόν, είναι με τον δικηγόρο Νίκο Στάη, στου οποίου το γραφείο βρέθηκε για λίγο ασκούμενη. Εκεί ήρθε ο μεγάλος έρωτας και τον έριξε τον τότε καλό δικηγόρο, μια ασκούμενη μικρή δικηγόρος. Τον χωρίζει σύντομα, διότι ο έρωτας της πέρασε γρήγορα, αλλά κρατά το επίθετο του και το 1981 βρίσκεται στην ΕΡΤ, όταν πολιτικός υπεύθυνος είναι ο Αναστάσιος Πεπονής, με τον οποίο συνεργάζεται η μητέρα της Ρενέ. Ξεκινάει λοιπόν το νέο της ειδύλλιο το οποίο επίσης καταλήγει σε γάμο, με τον διευθυντή ειδήσεων Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο!

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

Εν τω µεταξύ χωρίζει και µε τον ∆ηµήτρη Κατσίµη, αλλά έχοντάς τον πάντα υποστηριχτή βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ουδέποτε έκρυψε την αδυναµία της για τους ισχυρούς άνδρες και την πολυτέλεια. Εξού και επιλέγει η ίδια τον ∆ιονύση Λιβανό, τότε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο ζητάει συνέντευξη για να τον γνωρίσει και από εκείνη την ίδια στιγµή µένει µαζί του. Είναι ο καιρός της θριαµβευτικής εισόδου στο λαµπερό λάιφ στάιλ της εποχής (αρχές της δεκαετίας του ‘90), καθώς µε τον σύζυγό της κάνουν στενή παρέα µε το πρωθυπουργικό ζεύγος.

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, ο Λιβανός έχει παραιτηθεί από υπουργός Τουρισµού στη σκιά του σκανδάλου για την άδεια καζίνου στον Φλοίσβο. Η Έλλη τον εγκαταλείπει.

Το 1999 έχει γνωρίσει και παντρευτεί τον Στέλιο Παναγόπουλο, έχει µετακοµίσει στην πολυτελή βίλα του στα νότια προάστια, αν και λίγο αργότερα, επιβάλλει τη µμετακίνηση τους στο πολυτελές διαµέρισµα του συζύγου της στο Κολωνάκι, κάτι όµως που δεν αρκεί ως φαίνεται για να σώσει τον γάµο.

Γάμος με «συνταγή» Τήλου! Η Ελλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βουλιαγμένης. Γάμος τόσο πρωί δεν είναι κάτι συνηθισμένο, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Η Ελλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής προφανώς αποφάσισαν να κάνουν πρωί-πρωί το γάμο τους καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν ενώπιον φωτογράφων. Και τα κατάφεραν.

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

Ελάχιστοι γνώριζαν την ημέρα που θα γινόταν ο γάμος. Φανταστείτε πως ούτε οι οδηγοί του Μιχάλη Γουλανδρή, που χθες μετέφεραν το ζευγάρι με τη λιμουζίνα του εφοπλιστή στο δημαρχείο, δεν το ήξεραν. Το μόνο που τους είχε πει ο Μιχάλης Γουλανδρής ήταν να είναι έτοιμοι στις 7.00 το πρωί για κάποια δουλειά.

Ο πέμπτος και τελευταίος γάμος! Η Έλλη Στάη είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον εφοπλιστή, Νίκο Μουνδρέα!

5 Διάσημοι Έλληνες που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη!

σχέση τους έγινε γνωστή έναν περίπου χρόνο πριν ενώ η δημοσιογράφος έχει μετακομίσει μόνιμα στην έπαυλη του Μουνδρέα στην Εκάλη. Η πρόταση γάμου έγινε στο νησί της Πάτμου και το νέο κοινό βήμα στη ζωή τους δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν αναμενόμενη για το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share