Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Του δίνω 50 ευρώ και μετά...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με το γιο του

Η πραγματικότητα για το πώς είναι μεταξύ τους

11 Ιουνίου 2022 10:38
«Του δίνω 50 ευρώ και μετά...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με το γιο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναφερθεί στο παρελθόν στο γιο του, Αλέξανδρο, που απέκτησε στο γάμο με την Αθηνά Τσιλύρα, εξηγώντας το ποια είναι η μεταξύ τους σχέση.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που είχε μιλήσει και για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του, αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

Και συμπληρώνει ο ηθοποιός για τον γιο του «είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

Το 7ψήφιο ποσό που έρχεται να «εκτοξεύσει» την περιουσία του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται πως ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση, με τον αγαπημένο ηθοποιό να εγκαινιάζει την νέα του συνεργασία με την ΕΡΤ, που θα κοστίσει αρκετά.

Η σειρά αποτελεί παραγωγή της εταιρείας Silverline Media Productions και βασίζεται στο βιβλίο του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο». Το περιεχόμενο της σειράς θα είναι αστυνομικό, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Η ιστορία ξεκινά με τον καθηγητή που επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback και έτσι μιλάμε για μία πολύ ακριβή παραγωγή. Όπως αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά, το «Κάνε ότι κοιμάσαι», έχει εγκεκριμένη συνολική δαπάνη για την παραγωγή της 5.448.456,47 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share