Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

"Είναι χοντρή...": Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας - Η αποκάλυψη για μεγαλοστέλεχος καναλιού

"Αλήθεια λέω, στ’ ορκίζομαι..."

10 Ιουνίου 2022 11:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό». Με αφορμή την κοπέλα που εκδιώχθηκε από τη δουλειά της λόγω των κιλών της, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε προτείνει μια συνεργάτιδα σε ένα μεγάλο στέλεχος καναλιού, ο οποίος την απέρριψε λέγοντας πως «δεν γίνεται, είναι χοντρή». Με την ευκαιρία, δείτε το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Υπήρχε στέλεχος καναλιού, παλαιότερα, και του είχα προτείνει συγκεκριμένη συνεργάτιδα, μία από τις καλύτερες Ελληνίδες δημοσιογράφους, και μου λέει “δεν γίνεται”. Του λέω γιατί; Και μου λέει “γιατί είναι χοντρή”».

«Αλήθεια λέω, στ’ ορκίζομαι, δεν έχω πει ψέματα ποτέ. Μιλάμε τώρα για μεγαλοστέλεχος», τόνισε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα - Πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς! (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” πως παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό του τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

«Χθες πήγα να πατήσω με το αυτοκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά. Γλιτώσαμε και οι δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του. Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα έγινε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Γιώργος Καραγκούνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share