Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καυτά φιλιά στη νύχτα για Σταμάτη Γονίδη και Λουκία Παπαδάκη!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

10 Ιουνίου 2022 10:42
Καυτά φιλιά στη νύχτα για Σταμάτη Γονίδη και Λουκία Παπαδάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση είχε προκαλέσει το 1997 το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ciao», ο φωτογραφικός φακός του οποίου… συνέλαβε τον Σταμάτη Γονίδη και τη Λουκία Παπαδάκη να δίνουν καυτά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο!

Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης και η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη ήταν ήδη πολύ γνωστοί. Ο πρώτος είχε καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ η δεύτερη ήταν πρωταγωνίστρια στη θρυλική σειρά «Λάμψη» του ΑΝΤ1.

Ήταν προφανές ότι κάτι υπήρχε ανάμεσά τους. Ατράνταχτη απόδειξη αποτελούσε το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε το «Ciaο» από κοινή τους έξοδο –με παρέα- σε νυχτερινό κέντρο.

Σταμάτης Γονίδης – Λουκία Παπαδάκη: Καυτά φιλιά στη νύχτα!

Κάθισαν δίπλα και είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Όλη τη βραδιά ήταν διαχυτικοί χωρίς να τους απασχολούν τα φλας των φωτογράφων και τα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων που έπεφταν πάνω τους.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού περιέγραφε εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές ως εξής: «Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν τα δύο φιλαράκια –και γειτονάκια, αφού τα σπίτια τους βρίσκονται πολύ κοντά- πήραν την παρέα τους και πήγαν να διασκεδάσουν στο Biο – Bio.

Σταμάτης Γονίδης – Λουκία Παπαδάκη: Καυτά φιλιά στη νύχτα!

Η αρχή έγινε με αγκαλίτσες και γλυκές ματιές… Μετά άρχισαν να ψιθυρίζουν –άγνωστο… τι- ο ένας στο αφτί του άλλου…

Πολύ το ‘χετε για τον Σταμάτη να φτάσει από το αυτί της Λουκίας στο πρόσωπο; Όχι βέβαια! Έγειρε και τη φίλησε, ενώ εκείνη έκλεισε με αγάπη τα μάτια της! Του έπιασε το χέρι, ενώ εκείνος την είχε αγκαλιάσει. Ε, μετά ήρθε και… ΤΟ ΦΙΛΙ!».

Ωστόσο, λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε, ο Γονίδης μάλλον επιχείρησε να θολώσει τα νερά.

Σταμάτης Γονίδης – Λουκία Παπαδάκη: Καυτά φιλιά στη νύχτα!

Στο δημοσίευμα αναφερόταν: «Ο Σταμάτης, όμως, όταν τον ρωτήσαμε… σχετικώς, άρχισε να μας… μπερδεύει! ‘Ναι, είμαι ερωτευμένος με τα μάτια της Λουκίας’ λέει ‘αλλά είμαι ερωτευμένος και με την ψυχή της Σοφίας Βόσσου.

Έχω ερωτευτεί τον τρόπο που μιλάει! Από την άλλη, και η Λουκία είναι τρυφερή γυναίκα, είναι ψαγμένο άτομο και καλό παιδί… Και οι δύο τους είναι χαδιάρες και ναζιάρες γυναίκες. Δεν ξέρω ποια να διαλέξω!!!».

Πηγή: iciao.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share