Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα...": "Λύγισε" ο Σταμάτης Κραουνάκης για τους γονείς του (video)

"Δεν θα κλάψω..."

10 Ιουνίου 2022 10:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω που έριξε αυλαία βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 9/6 Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης συγκινήθηκε αρκετά, όταν είδε το τρυφερό μήνυμα από την μητέρα του. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή χθες (9/6).

Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του Σταμάτη Κραουνάκη

«Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Αυτός με την σειρά του δήλωσε: «Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mammy, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί.

Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share