Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα - Πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς! (video)

«Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά»

9 Ιουνίου 2022 16:33
Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα - Πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” πως παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό του τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

«Χθες πήγα να πατήσω με το αυτοκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά. Γλιτώσαμε και οι δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του. Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα έγινε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καλύτερα να αυτοκτονούσε!»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο «Πρωινό» μίλησε η μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας στοιχεία για την συμπεριφορά της. Παράλληλα, μία εξέλιξη «θρίλερ» είχαμε με την «εμπλοκή» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην υπόθεση της Πάτρας.

Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», του λέει «μην με αφήνεις, θα κόψ…».

Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα ‘κανε… Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα! Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ’ ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της.

Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε…

Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!», λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και είπε:

«Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share