Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρένα Μόρφη - Ορέστης Φαληρέας: Αυτή 34 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους

Δεν φαίνεται καθόλου!

9 Ιουνίου 2022 14:12
Ρένα Μόρφη - Ορέστης Φαληρέας: Αυτή 34 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένα Μόρφη ζει την απόλυτη ευτυχία εσχάτως, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι πριν μήνες και βιώνει μοναδικές στιγμές μαζί με το σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα είναι λίγες οι πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή και τη γνωριμία τους. Ωστόσο μετά από λίγο ψάξιμο βρήκαμε τη διαφορά ηλικίας τους και πραγματικά μας έκανε εντύπωση, καθώς φαίνονται συνομήλικοι.

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε το 1988 και τον Μάρτιο έκλεισε τα 34, ενώ ο Ορέστης Φαληρέας την περνάει μια ολόκληρη γενιά, καθώς είναι γεννημένος το 1978. Έτσι, το γνωστό ζευγάρι έχει 10 χρόνια διαφορά!

Ρένα Μόρφη - Ορέστης Φαληρέας

Καμία σχέση με τη μουσική: Αυτές τις σπουδές έχει κάνει η Ρένα Μόρφη!

Μπορεί η Ρένα Μόρφη να έγινε γνωστή μέσα από το τραγούδι και τη μουσική, ωστόσο οι αρχικές της σπουδές δεν είχαν καμία σχέση με την τέχνη.

Δείτε επίσης: Ρένα Μόρφη: 9+1 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την τραγουδίστρια

Η ίδια έχει πει για την ενασχόλησή της με το τραγούδι: ” Στη δευτέρα λυκείου ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και πάντα το όνειρό μου ήταν να έρθω στην Αθήνα και να ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Είχα διάφορες ανησυχίες, ωστόσο μέσα από μια συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Βόλο, κατάλαβα ότι αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μοιράζομαι αντίστοιχες στιγμές. Σπίτι έπαιζε πάντα πολύ ραδιόφωνο. Συχνά ένιωθα ότι ήμουν εκτός μόδας, όσον αφορά τα ακούσματά μου και τη μουσική που μου άρεσε.

σπουδές ρένα μόρφη

Από μικρή τραγουδούσα και έκανα χορευτικά στον καθρέφτη. Στην αρχή ήθελα να γίνω κτηνίατρος, μετά αρχαιολόγος και τελικά πέρασα στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Αθήνας, από όπου πήρα και το πτυχίο μου. Ήρθα στην πρωτεύουσα στα 18 και την πρώτη χρονιά ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, έβλεπα ταινίες και κοιμόμουν. Απολάμβανα αυτή την ελευθερία και τις μηδενικές υποχρεώσεις που είχαμε σε εκείνη την ηλικία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share