Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είχε καλό παράδειγμα: Έτσι περνάει τον χρόνο της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μακριά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο (photo)

Δεν τον έχει ανάγκη

9 Ιουνίου 2022 13:56
Είχε καλό παράδειγμα: Έτσι περνάει τον χρόνο της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μακριά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μισή» έχει μείνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η σκληρή προπόνηση έχει δώσει αποτελέσματα στη σιλουέτα της πάλαι ποτέ παίκτριας του Survivor.

Δείτε επίσης: Τελικά πόσο χρονών είσαι Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Το ντοκουμέντο που την «προδίδει» (photo)

Μπορεί ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος να έχει φύγει για τα ξένα, και συγκεκριμένα για την Ασία, αλλά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να αξιοποιήσει τον χρόνο που περνά με τον εαυτό της. Το έριξε στη γυμναστική και η ίδια απολαμβάνει πλέον την αδυνατισμένη σιλουέτα της και την ανανεωμένη πλευρά του εαυτού της. Αν και έτσι όπως το πάει, πολύ φοβόμαστε πως μόλις επιστρέψει ο Κωνσταντίνος από τα γυρίσματα του «Asia Express» δεν θα την αναγνωρίζει!

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Δείτε επίσης: Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share