Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Θαλασσοταραχή» για το Νίκο Μουτσινά: «Στα 19 έκανα για πρώτη φορά σ@ξ με... ήταν "μάστορας"»

Τι είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια;

9 Ιουνίου 2022 13:08
«Θαλασσοταραχή» για το Νίκο Μουτσινά: «Στα 19 έκανα για πρώτη φορά σ@ξ με... ήταν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεπτομέρειες για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ήταν στα 19 μου χρόνια με μία συνάδελφο μου ηθοποιό, που ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη μου. Εγώ τότε σπούδαζα σκηνοθεσία τηλεόρασης και παράλληλα ήμουν σε μία θεατρική ομάδα που ανέβαζε μία παράσταση για παιδιά. Εκείνη, λόγω και της διαφοράς ηλικίας, ήταν ουσιαστικά ο «μάστορας» της υπόθεσης γιατί εγώ δεν ήξερα πού πάνε τα τέσσερα. Ύστερα από αυτό θεωρούσα ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Περπατούσα στον δρόμο και νόμιζα ότι ήταν γραμμένη στο κούτελο μου η φράση: «Αυτός έχει κάνει σεξ». Ήμουν σίγουρος ότι όλος ο κόσμος το είχε καταλάβει. (Γελάει.)», δήλωσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δείτε επίσης: Γάμος για τον Νίκο Μουτσινά - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το μυστήριο σε μεγάλο κυκλαδίτικο νησί

νίκος μουτσινάς μπλε πουκάμισο καλό μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς ακόμη εξομολογήθηκε, στο εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ», πως δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και έτσι δύσκολα κάνει αυτός το πρώτο βήμα.

«Ακόμα και τώρα, που δεν είμαι πια 19, ντρέπομαι αφόρητα να κάνω το πρώτο βήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τολμήσω να πλησιάσω άνθρωπο, αν δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν θα ακούσω «όχι». Μπορεί να είμαι κοινωνικός να δείχνω εξωστρεφής, παρόλο που δεν είμαι και τόσο, αλλά δεν ξέρω καν να φλερτάρω και όσες φόρες το επιχείρησα ξέρω ότι δεν το έκανα καλά. Αυτό που βλέπω στις ταινίες που πηγαίνει ο άλλος σε ένα μπαρ, βλέπει μία που του αρέσει και πάει και της πιάνει κατευθείαν την κουβέντα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Μπορώ να σου διηγηθώ άπειρα περιστατικά, που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μέχρι να φύγω από το μπαρ θα έχω αλλάξει έστω μία κουβέντα με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει, και περνάει η νύχτα και δεν έχω βγάλει μιλιά. Ή το ακόμη χειρότερο, να πω ένα αστείο, γιατί έχω μεγαλύτερη ευκολία να κάνω χιούμορ, και τελικά να με δει ως φίλο», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δέστε Τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share