Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κανένα τζιπ: Αυτό είναι το μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο του Γιάννη Λάτσιου (photo)

Δεν του το είχαμε!

9 Ιουνίου 2022 12:44
Κανένα τζιπ: Αυτό είναι το μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο του Γιάννη Λάτσιου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν πάρει την απόφαση να μην είναι μαζί στη ζωή εδώ και περίπου 12 χρόνια, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως οι σχέσεις τους, για χάρη των παιδιών τους, παραμένουν καλές.

Το ζευγάρι παρά τον χωρισμό του, εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις, αφού μην ξεχνάμε πως είναι γονείς τριών παιδιών.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο 11 χρόνια μετά το διαζύγιο

Γιάννης Λάτσιος άσπρο πουκάμισο

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας ενεργός μπαμπάς που προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Αν και πολλές φορές οι υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλές, εκείνος καταφέρνει και ξεκλέβει χρόνο για ό,τι πολυτιμότερο έχει αποκτήσει στη ζωή του.

Για να είναι ευέλικτος όμως θέλει και τα κατάλληλα μέσα. Έτσι αποφάσισε να κυκλοφορεί πλέον με ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο, ενώ τα τζιπ και τα πολυτελή σπορ αμάξια αποτελούν παρελθόν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μπελάδες για τον Γιάννη Λάτσιο: «Βρες γυναίκα να παντρευτείς...» τον διατάζει η μητέρα του (photo)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι μαζί πια στη ζωή εδώ και 12 χρόνια, με το διαζύγιό τους το 2010 να έχει βάλει «βόμβα» στη showbiz, μέσω της τότε κοινής τους ανακοίνωσης, με τον ίδιο να ζει ακόμη αρκετά δύσκολες ώρες.

Οι δυο τους έχουν μαζί τρία παιδιά και ο γάμος τους θεωρείτο ένας από τους πιο επιτυχημένους και αξιοζήλευτους, μέχρι που ήρθε του χωρισμού η ώρα, τραβώντας καθένας το δικό του δρόμο. Ο Λάτσιος, όμως, έχει από τότε να εμφανιστεί σταθερά με κάποια γυναίκα στο πλευρό του, κάτι που φέρνει… αντιδράσεις στην οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Έτσι τα μοίρασαν: Η κρυφή συμφωνία Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη για την περιουσία τους όταν πήραν το διαζύγιο

Μπορεί να είναι απόλυτα επιτυχημένος στη δουλειά του, αλλά… από την Ελληνίδα μάνα κανείς δεν ξεφεύγει. Και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Λάτσιου, με την 89χρονη μητέρα του να του ζητάει επίμονα να παντρευτεί, σύμφωνα με το «Yes Magazine».

μητέρα Γιάννη Λάτσιου

Η ίδια μοιάζει να είναι αρκετά αναστατωμένη ακόμη με το διαζύγιο με την «Ωραία Ελένη», βλέποντας τον γιο του να μην έχει προχωρήσει στον ίδιο βαθμό με την πρώην σύζυγό του, που όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Ματέο Παντζόπουλου, αλλά έχει καταφέρει να ενώσει τα παιδιά της μαζί του, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια εκ νέου.

«Βρες γυναίκα να παντρευτείς», μοιάζει να έχει… ‘διατάξει’ η κυρία Ελένη τον Γιάννη Λάτσιο, σύμφωνα με το περιοδικό. Το αν θα τον δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ή να δημιουργεί μια σοβαρή σχέση, θα φανεί εν ευθέτω χρόνω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share