Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέσα στο παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό που με πείραξε με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν...» (Video)

Ποιος ο λόγος;

9 Ιουνίου 2022 12:03
Μέσα στο παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό που με πείραξε με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο από το παρελθόν με πρωταγωνιστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στάθηκε η αφορμή για την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου. Όπως είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του Super Κατερίνα, συναντήθηκε πριν από μερικά 24ωρα με τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ διευκρίνισε τι είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την ίδια και την είχε πειράξει.

«Επειδή είδα τη Ρούλα στα Ποσειδώνια προχθές, και εσύ και η Ρούλα δεν έχετε αλλάξει πάρα πολύ. Αντικειμενικά τώρα. Πάντως και εσύ και η Ρούλα έχετε μεγαλώσει ωραία, δεν έχετε πλαστικοποιηθεί. Να το πω κι αυτό. Είστε ίδιοι» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: «Φαρμάκι» Ρούλας Κορομηλά για Γιώργο Λιάγκα: «Πρέπει να συμμαζευτεί, δεν του συγχωρώ ότι...»

κορομηλά καινούργιου έξοδος

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι από τον ΣΚΑΪ του είχε γίνει πρόταση να κάνει μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά το Big Brother. «Εγώ είχα κλείσει και μιλούσαν με τη Ρούλα για να το κάνουμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως είπε για καλό ότι δεν έχουν αλλάξει εμφανισιακά.

«Ρούλα σε περιμένουμε! Καλομελέτα κι έρχεται!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αργότερα, με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Που την περιμένουμε; Μακάρι να έρθει! Ούτως ή άλλως βρεθήκαμε και προχθές και η γυναίκα ήταν ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ.

Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

«Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα.

Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις» είχε πει η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου πέρσι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share