Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια οπτασία 33 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της 30χρονης Άντζελας Γκερέκου... κόβει την ανάσα

Προκαλεί πάντα συγκινήσεις...

9 Ιουνίου 2022 10:52
Μια οπτασία 33 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της 30χρονης Άντζελας Γκερέκου... κόβει την ανάσα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μέχρι και σήμερα μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες, με την ίδια να τραβά πάντοτε τα βλέμματα και μια φωτογραφία της, που δεν είχε βγει στο φως, να δημοσιεύεται από το μακρινό 1989.

Πρόκειται για μία αδημοσίευτη φωτογραφία της ηθοποιού η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Instagram που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο. Ο Κλεισθένης ήταν φωτογράφος των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, μεταξύ των οποίων και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει 19-9-1989 στο στούντιό του την Άντζελα Γκερέκου η οποία φοράει μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Ρήγα. Αδημοσίευτη φωτογραφία», αναφέρει στη λεζάντα, με την Γκερέκου πρόσφατα να πραγματοποιεί μια ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Ενοχλημένη η Άντζελα Γκερέκου: Αυτή ήταν η επιθυμία της από τον Τόλη Βοσκόπουλο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! (Video)

Συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας, στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και στο ελληνικό MeToo.

"Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια", ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς", και αν τη βοήθησε στο να αντιμετωπίσει την απώλεια που βίωσε με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η ίδια απάντησε ότι "Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη".

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και αν η ίδια έχει δεχτεί κάποιου είδους κακοποίηση στον εργασιακό της χώρο, η Άντζελα Γκερέκου είπε ότι "λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share