Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ο Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο της μητέρας του - Απούσα η Κατερίνα Καραβάτου (photos)

Πού βρέθηκε ο ηθοποιός;

9 Ιουνίου 2022 10:32
Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ο Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο της μητέρας του - Απούσα η Κατερίνα Καραβάτου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον θάνατο της μητέρας του έκανε ο Κρατερός Κατσούλης, χωρίς φυσικά να έχει στο πλευρό του την Κατερίνα Καραβάτου. Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;» και βρέθηκε την Τρίτη 7/6 στο θέατρο Άλσος για τη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε επίσης: Μετανιώνει το διαζύγιο η Κατερίνα Καραβάτου: Γυμνός μόνο με το εσώρουχο του ο Κρατερός Κατσούλης (photo)

Ο γνωστός ηθοποιός που δοκιμάστηκε πολύ με την απώλεια της μητέρας του επιστρέφει στο θέατρο και μιλά on camera για τη δύσκολη περίοδο που περνά. «Ήταν μια ατυχής συγκυρία για εμένα λόγω συνθηκών. Είναι ένα δώρο για εμένα, λόγω προσωπικών συνθηκών. Είναι ένα δώρο στην ψυχή μου. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Είχα πει ότι αν ήταν άλλη παράσταση θα είχα φύγει».

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση πόσο δύσκολο είναι να κάνει στην παρούσα φάση τον κόσμο να γελά και απάντησε: «Δεν ξέρω. θα δούμε. Τον πρώτο καιρό ήμουν ζορισμένος. Μου ήταν αντιφατικό το ότι θα έρθω να κάνω πρόβα. Όταν ερχόμουν εδώ όμως ήταν μια χαρά»

Η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη, η κυρία Άννια Ηλιάδη το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί.

«Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, παραδεχόμενοι τα λάθη που θα κάναμε έτσι κι αλλιώς, ζητώντας συγγνώμη και ευγνόμωνες για όλα τα ωραία, που υπάρχουν γύρω μας καθημερινά, προχωρώντας μπροστά. Η ζωή είναι όμορφη και σπουδαία, απρόβλεπτη, μπορεί και σύντομη. Αντίο μάνα, θα σ’ αγαπώ», είχε αναφέρει στο πρώτο μήνυμά του μετά τον θάνατο της μητέρας του ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share