Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Ξέσπασε η Σοφία Αλιμπέρτη: «Ήταν μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για...»

«Έφυγα από την τηλεόραση γιατί ήθελα τον εαυτό μου πίσω»

9 Ιουνίου 2022 08:09
Ξέσπασε η Σοφία Αλιμπέρτη: «Ήταν μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τους λόγους που αποσύρθηκε από την τηλεόραση, αλλά και τα τραγικά παιδικά της χρόνια είχε μιλήσει το 2014 η Σοφία Αλιμπέρτη, καλεσμένη τότε στο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Δείτε επίσης: Σπάνια μάνα η Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν...» (Video)

Η ίδια θυμήθηκε το ξεκίνημά της στην παρουσίαση: «Δεν φαινόταν, αλλά εγώ ήμουν “κατουρημένη”. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ξέρουν οι περισσότεροι που είναι μέσα σε αυτό το πλατό. Αυτή η δουλειά ήταν ο ωραιότερος εραστής μου. Όλο αυτό, βέβαια, οφείλεται στην Κουτσελίνη, που ήταν η πρώτη που με έπεισε πως μπορώ να κάνω εκπομπή. Σημασία έχει πως αυτό το πράγμα γεννήθηκε εδώ μέσα, έχτισε η Ζήνα την πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου, είχα την τύχη να είμαι παρούσα σε αυτό και πέρασα πάρα πολύ ωραία».

Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στους λόγους που αποσύρθηκε οικιοθελώς: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να θέλω να φύγω. Δουλεύω από 12 χρονών παιδί, στερήθηκα την παιδικότητά μου, την εφηβεία μου. Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Όχι από την ίδια τη δουλειά, αλλά από τον κόσμο που την περιβάλλει. Ήταν και μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Παρουσίαζαν μια εικόνα και προσωπικότητα που δεν είχε καμία σχέση με μένα. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν. Ήθελα τον εαυτό μου πίσω».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ξέρω ότι τα κατάφερα με τα παιδιά μου»

Μιλώντας για παιδιά της λέει πως ήταν δύσκολη η καθημερινότητα με δυο αγόρια. «Έπρεπε να ξεχάσω την ιδιότητα της μητέρας και να συμπεριφερθώ λίγο σαν άνδρας. Όπως έλεγε η γιαγιά μου “τα παιδιά επειδή δεν ξέρουν να σέβονται πρέπει να σε φοβούνται” οπότε εγώ διάλεξα αυτό το μοντέλο. Έχουμε μια συγκλονιστική σχέση, εγώ ήθελα να μεγαλώσω άνδρες. Ήξερα πολύ καλά ότι από τη στιγμή που έμεινα έγκυος είναι τιμή μου που τα γεννάω, δεν είναι δικά μου, ανήκουν στον εαυτό μου και ως γυναίκα ταλαιπωρημένη από κάποιον άνδρα που δεν μεγάλωσε όπως θα έπρεπε αποφάσισα ότι τα παιδιά μου δεν θα γίνουν έτσι και έφυγα σε εισαγωγικά προκειμένου να τους δώσω χώρο να αναπτυχθούν. Εμένα το μότο μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας στίχους από το “Τζιβαέρι” που λέει “Σεμνά και ταπεινά, πατώ στη γη”. Αυτό ήθελα να περάσω και στα παιδιά μου και τώρα πια ξέρω ότι τα κατάφερα. Για έναν γονιό είναι πολύ σημαντικό να ξέρει εν ζωή ότι έκανε καλή δουλειά και μένα αυτό τα παιδιά μου μού το έχουνε δώσει και τα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Και να πεθάνω αύριο ξέρω...».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share