Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Μετανιώνει το διαζύγιο ο Βασίλης Μπισμπίκης: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη από το γαμήλιο ταξίδι τους

Μία κούκλα!

9 Ιουνίου 2022 07:24
Μετανιώνει το διαζύγιο ο Βασίλης Μπισμπίκης: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη από το γαμήλιο ταξίδι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Κάνοντας μια έρευνα στα κοινωνικά δίκτυα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, πέσαμε πάνω σε παλιές της φωτογραφίες, οι οποίες όπως δηλώνει η ίδια είναι από το γαμήλιο ταξίδι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Χωρίς καμία αμφιβολία η πρώην σύζυγος του ηθοποιού είναι μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία παραμένει γοητευτική παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

Δείτε φωτογραφίες της:

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γαμήλιο ταξίδι

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη νέα

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share