Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ευλογημένη» η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με αυτόν τον κούκλο ηθοποιό είχε ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα - Η διαφορά ηλικίας τους (photos)

Τυχερή αν μη τι άλλο!

7 Ιουνίου 2022 09:03
«Ευλογημένη» η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με αυτόν τον κούκλο ηθοποιό είχε ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα - Η διαφορά ηλικίας τους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς καμία αμφιβολία η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz, που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κωστή Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση (γενν. 31 Δεκεμβρίου 2004) και τον Φίλιππο (γενν. 23 Μαρτίου 2006).

Το ζευγάρι χώρισε το 2009, μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου και έκτοτε διατηρεί άψογες σχέσεις.

Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πως υπήρξε ζευγάρι με έναν γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ήταν και νεότερό της.

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη!

Ντορέττα Παπαδημητρίου αντίνοος αλμπάνης έξοδος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά «Άγρια παιδιά» και έμειναν μαζί για μερικά χρόνια, όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, ο ένας λέει τα καλύτερα για τον άλλο.

Σημειώνεται ότι αυτή η σχέση ήταν η μόνη που έγινε γνωστή για τον ηθοποιό. Μάλιστα είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Έχω περάσει πολύ μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που αποζητούσα την μοναξιά και να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου αντίνοος αλμπάνης χαμόγελο

Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση, δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, δεν ήθελα να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, θέλει ρίσκο η ζωή. Όσο και αν μας πληγώνουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει αυτό συνέχεια. Πρέπει να αποζητούμε την συντροφικότητα, να θέλουμε έναν άνθρωπο να κάνουμε μια αγκαλιά, γιατί η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα»!

Ντορέττα Παπαδημητρίου αντίνοος αλμπάνης αγκαλιά

Η ηλικιακή τους διαφορά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μεγαλύτερη του ηθοποιού, ωστόσο η διαφορά ηλικίας τους δεν είναι και πολύ μεγάλη. Πιο αναλυτικά, η ίδια γεννήθηκε το 1979, ενώ ο Αντίνοος Αλμπάνης το 1983. Έτσι, η διαφορά τους ήταν μόνο 4 χρόνια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share