Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πόσο είσαι Ανδρέα Μικρούτσικε; Γενέθλια για τον παρουσιαστή - Αυτή είναι η ηλικία του

Τούρτα στο πλατό

6 Ιουνίου 2022 15:18
Πόσο είσαι Ανδρέα Μικρούτσικε; Γενέθλια για τον παρουσιαστή - Αυτή είναι η ηλικία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γενέθλια έχει σήμερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και τα γιόρτασε στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Για την ξεχωριστή μέρα, ο παρουσιαστής δέχτηκε μία ευχάριστη έκπληξη, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στο πλατό εισέβαλε με λουλούδια η αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Αναταραχή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Alpha - Σούσουρο πίσω από τις κάμερες με την Κατερίνα Καινούργιου

Πιο συγκεκριμένα, όταν η εκπομπή επέστρεψε από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στο πλατό την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα η οποία και τον πλησίασε με μια ανθοδέσμη. Προηγουμένως, βέβαια, είχε προσεγγίσει τον παρουσιαστή η κόρη της συντρόφου του με μια τούρτα στα χέρια.

Αρχικά είπε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω που γιόρτασα και έζησα τα σημερινά μου γενέθλια ζωντανά μαζί με τους τηλεθεατές και όλους εσάς που βρίσκομαι έναν τηλεοπτικό χρόνο. Σας ευχαριστώ. Πολλές φορές μου τίθεται το ερώτημα, τι ηλικία έχω. Πάντα λέω την ηλικία μου αλλά απαντώ ανάλογα”.

Και συνέχισε: "Όταν γύρισα και έκανα το Big Brother, βγήκαν κάποιες κακοήθειες φωνές που έλεγαν "τι θέλει τώρα αυτός να γυρίσει στην τηλεόραση ενώ πρέπει να συνταξιοδοτηθεί". Απέναντι σε αυτούς, λοιπόν, τους κακοήθεις, επειδή δεν είχα και τη δυνατότητα άμεσης απάντησης, μόνο η σιωπή μου αρμόζει. Εγώ όμως που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να πω τη ηλικία έχω. Έχω τέσσερις ηλικίες, όχι μόνο εγώ, ο καθένας μας".

"Θα πάρω την πρώτη, την βασική, την νοητική ηλικία. Επειδή δεν έχω ούτε άνοια ούτε εγκεφαλική μαλάκυνση, νιώθω ότι είμαι 100 ετών χωρίς να έχω άνοια. Αν πάρω την συναισθηματική μου ηλικία, είμαι 110. Πάλι χωρίς άνοια. Αν πάρω την βιολογική μου, είμαι 70αρης. Εάν πάρω την ηλικία την εντός μου, δηλαδή πως νιώθω την ζωντάνια μου, την χαρά μου, την ενεργητικότητα μου θα απαντήσω πόσο είμαι με ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. Είμαι 16αρης, σας γαμ… τα λύκεια! Μπαμ μπαμ! Είναι νόμιμο το τραγούδι και είναι ύμνος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ" πρόσθεσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι είναι 70 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share