Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασυγκράτητη η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Απρίλιο τον γνώρισα και Μάιο...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

6 Ιουνίου 2022 14:48
Ασυγκράτητη η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Απρίλιο τον γνώρισα και Μάιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τον Νίκο Ευαγγελάτο είχε προβεί η Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας με την καλεσμένη της, Βίκυ Κάβουρα, πριν δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Οργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος: Τον άκουσε όλη η Κηφισιά - Το σοκ της Τατιάνας Στεφανίδου

Όταν η Βίκυ τη ρώτησε αν στους 5 μήνες σχέσης με τον Νίκο Ευαγγελάτο τον είχε γνωρίσει στους γονείς της, πήρε την εξής χειμαρρώδη απάντηση:

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος φιλί

«Ποιους πέντε μήνες; Στους πέντε μήνες ήμουν έγκυος στον Νικόλα. Απρίλιο τον γνώρισα, Μάιο τρώγαμε με τα σόγια, Πάσχα στο σπίτι, είχα φτιάξει και μαγειρίτσα. Στην αρχή χρυσοχέρα, τα πάντα έφτιαχνα στην αρχή. Έλα σε μένα να στα πω»

Η τρυφερή δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το Νίκο Ευαγγελάτο: «Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει...»

Στις περισσότερες φωτογραφίες που έχει απαθανατιστεί η Τατιάνα Στεφανίδου με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο κρατιούνται χέρι- χέρι. Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει πριν χρόνια στο περιοδικό Hello και είχε εξηγήσει το γιατί.

Δείτε επίσης: Ήταν στην κορυφή και «γκρεμίστηκε» η ζωή τους σε μια στιγμή: Αυτοί είναι οι κουμπάροι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

«Είμαστε πάντα χέρι-χέρι με τον Νίκο. Ακόμα και όταν βγούμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει ότι για κάποια βλακεία έχουμε τσακωθεί. Έχουμε ανάγκη αυτή την επαφή.»

Πώς διατηρούν τον έρωτά τους ζωντανό; Όπως είπε η ίδια, προσπαθεί να σκέφτεται και τον ωθεί να σκέφτεται κι εκείνος όπως ακριβώς σκεφτόταν ο ένας για τον άλλο όταν πρωτογνωριστήκανε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share