Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαση το σώμα της Μπέττυς Μαγγίρα: Έβαλε το μπικίνι της και μας τρέλανε

Μία θεά στα 48, με αψεγάδιαστο κορμί

6 Ιουνίου 2022 13:00
Κόλαση το σώμα της Μπέττυς Μαγγίρα: Έβαλε το μπικίνι της και μας τρέλανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπήκε ήδη σε καλοκαιρινό mood και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε λίγες ώρες πριν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι και πραγματικά… ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη!

Δείτε επίσης: Τεράστια αλλαγή: Διαφορετικά μαλλιά, φρύδια και χείλη - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση!

Η Μπέττυ στα 48 της χρόνια συναγωνίζεται επάξια 20χρονες καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί.

Δείτε την ανάρτηση

Σούσουρο στο Open - Έγιναν οι αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν

Η τηλεοπτική χρονιά φτάνει προς το τέλος της και τα ραντεβού για τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν πάρει "φωτιά". Ποιοί παίρνουν το "πράσινο φως" για τη νέα χρονιά και ποιοί μένουν τηλεοπτικά "άστεγοι"; Με την ευκαιρία, νέες εξελίξεις έρχονται στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μιχελιδάκη, Τσολάκη, Μαγγίρα παραμένουν στο Open

Μετά το ντόμινο αποχωρήσεων από το Ανοιχτό Κανάλι στον τομέα της ενημέρωσης, με τους Ακη Παυλόπουλο και Φαίη Μαυραγάνη να αλλάζουν τηλεοπτικό μετερίζι, στην ψυχαγωγία υπάρχει σταθερότητα καθώς τρεις από τις παραγωγές του σταθμού θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για το μαγκαζίνο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» την οποία παρουσιάζει ή Μάριον Μιχελιδάκη και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη του καναλιού, το «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει ταχύτατα, και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου «ΟΡΕΝ Weekend» με την Ελένη Τσολάκη, που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο.

Σούσουρο στο Open - Έγιναν οι αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share