Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κόκκαλο» ο Νίκος Καρβέλας με Βίσση - Πάνια: Τα τρυφερά τους μηνύματα και η αμηχανία (photo)

Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως συνδέονται στενά...

6 Ιουνίου 2022 09:57
«Κόκκαλο» ο Νίκος Καρβέλας με Βίσση - Πάνια: Τα τρυφερά τους μηνύματα και η αμηχανία (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αγάπη φαίνεται πως έχει η Άννα Βίσση για την πρώην σύζυγο του Νίκου Καρβέλα, Αννίτα Πάνια. Αν και δε συνηθίζεται δύο πρώην να έχουν τόσο καλές σχέσεις, εκείνες έχουν κάνει τη διαφορά.

Δείτε επίσης: Τον αποθέωσε πλήρως: «Δεν θα υπήρχα χωρίς τον Νίκο Καρβέλα, μου άλλαξε για πάντα τη ζωή»

Με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας που ήταν πριν μερικές μέρες, η Άννα Βίσση σχολίασε τρυφερά τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας μια τούρτα.

Χωρίς κανένα κόμπλεξ η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε στην Αννίτα Πάνια τα εξής: «Σ’αγαπώ για πολλούς λόγους, παραπάνω από 52 σίγουρα !!!Happy birthday»

Βίσση Πάνια τρυφερά μηνύματα

«Εμφανίζεται στο σπίτι η Άννα Βίσση και φέρνει...» - Η άγνωστη ιστορία στο γάμο της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα

Η Αννίτα Πάνια είχε απασχολήσει, όσο κι αν δεν το ήθελε, με το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, με την ίδια πάντως να έχει παραδόξως, όπως ίσως θα φαινόταν σε πολλούς, μια ιδιαίτερη σχέση με την Άννα Βίσση.

Τον Οκτώβριο του 2021, η 64χρονη τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της 52χρονης παρουσιάστριας, που αργότερα έκανε μια αποκάλυψη για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον τραγουδοποιό, και επί τη ευκαιρία μίλησαν για τον κοινό τους πρώην με τον οποίο απέκτησαν από ένα παιδί, τη Σοφία Καρβέλα και τον Ανδρέα Καρβέλα αντίστοιχα.

Η άγνωστη ιστορία από το γάμο... με άρωμα Βίσση

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα αλλά από σένα δεν έχω χωρίσει... Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν;

Ήταν και τεράστιες και μου λέει "να στη φορέσω για να παντρευτούμε και την πήραμε με την Αννούλα"», είπε η Αννίτα Πάνια για τον τρόπο με τον οποίο έφερε ο πρώην σύζυγός της τις βέρες με τις οποίες θα παντρεύονταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share